fb-pixel

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Rodina

Najlepšie hračky pre 3-ročné dievčatko: Čím ju potešíte?

trojročné dievčatko s hračkami

Keď vaše malé dievčatko oslávi svoje tretie narodeniny, vstupuje do úžasného obdobia plného nových experimentov a nových dobrodružstiev. Vo veku troch rokov sú deti ako malí objavitelia, ktorí sa učia a rastú prostredníctvom hry. Tento článok vás preto prevedie svetom hračiek, ktoré sú ideálne pre 3-ročné dievčatká.


Aké hračky sú vhodné pre deti vo veku 3 rokov?


Trojročné deti, ktoré sú v období intenzívneho objavovania a rozvíjajúcej sa samostatnosti, spoznávajú svoje okolie hlavne cez hru. Často si v nej prehrávajú svoje skúsenosti, napríklad pri hre na lekára po návšteve pediatra, alebo sa hrajú na hasičov, ktorých videli na ulici.


V tomto veku sa tiež rozvíjajú ich kognitívne schopnosti, a mnohé deti sú už schopné vyriešiť jednoduché puzzle alebo postaviť veže z kocky.


Výber správnej hračky môže mať výrazný vplyv na ich kognitívny, fyzický a emocionálny rozvoj, preto je dôležité vyberať hračky, ktoré sú nielen zábavné, ale aj vzdelávacie.


Tipy na originálne darčeky pre 3-ročné dievčatká


Poďme sa teraz pozrieť na darčeky, ktoré sú vhodné pre 3-ročné dievčatká:


1. Plyšáky Orange Toys

plyšáky orange toys pre dievčatko

Jedným z vynikajúcich tipov na darček pre 3-ročné dievčatká sú hračky od Orange Toys. Ponúkajú rozmanité plyšové hračky z rôznych kolekcií, ktoré sú nielen roztomilé a mäkké, ale tiež podporujú kreativitu a predstavivosť detí. 


Na výber máte z rôznych postavičiek, zvieratok a motívov, preto sú vhodné pre rôzne záujmy a preferencie malých dievčat. Napríklad, kolekcia „Lucky Doggy“ ponúka rôzne plyšové psíky s jedinečným štýlom a charakterom.


Hračky od Orange Toys preto predstavujú ideálny spôsob, ako prispieť k ich radostnému hraniu a zároveň k zdravému vývoju.


2. Detské kuchynky

dievča s detskou kuchynkou

Ďalším skvelým darčekom sú detské kuchynky. Tieto detské kuchynky sú vybavené rôznymi spotrebičmi a doplnkami, ktoré očaria každé malé dievčatko.


Okrem toho, že sú tieto hračky zábavné, podporujú aj rozvoj kreativity a fantázie u detí. Dievčatká sa môžu hrať na vlastnú domácnosť a tvoriť svoje vlastné jedlá, čím sa rozvíjajú ich jemné motorické zručnosti a základy spoločenských zručností.


3. Barbie kadernícky set


Barbie kadernícky set je ideálnym darčekom pre 3-ročné dievčatká, ktoré milujú hry na kaderníčku. Táto sada obsahuje všetko potrebné na to, aby mohla vaša malá princezná česať svoje bábiky a skúšať si na nich rôzne účesy.


V sade nájdete farebné vlasové doplnky ako sponky, stužky, a gumičky. Nechýbajú ani hračkárske nástroje ako kefa, hrebienok a dokonca hračkársky fén, ktorý ale vydáva zvuk ako skutočný fén.


4. Magnetická obliekacia bábika


Táto hračka kombinuje zábavu s učením, pretože dieťa môže pomocou magnetov meniť oblečenie a doplnky na bábike. Hračka tak podporuje kreativitu a rozvoj jemnej motoriky, dieťa sa pri nej učí kombinovať rôzne farby a štýly.


Vybrať si môžete z rôznych tipov, napríklad u nás kolekciu „Na prázdninách“, „Na párty“ či „Na prehliadke“. Hračka tak poskytuje hodiny zábavy a možností pre kreatívnu hru.


Vyberte si z ďalších hračiek pre 3-ročné dievčatká


Hľadáte ďalšie originálne darčeky, ktorými vyčarujete vašej malej princeznej úsmev na tvári? Prezrite si našu bohatú ponuku rôznych hračiek pre dievčatá a vyberte si podľa vašich preferencií.


Vždy však hľadajte hračky, ktoré podporujú rozvoj dieťaťa a zároveň ponúkajú nekonečné hodiny zábavy a radosti.

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.