fb-pixel

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Rodina

Plyšáky Orange Toys: Spoznajte Lucky Doggy a iné obľúbené hračky

plyšáky orange toys

Orange Toys je značka, ktorá si za krátky čas svojej existencie získala srdcia detí i dospelých vďaka svojim rozkošným a originálnym plyšovým hračkám. Ponúka široký sortiment plyšových hračiek, ktoré sú nielen krásne a mäkké, ale často nesú aj pozitívne odkazy a hodnoty. 


V tomto článku sa dozviete viac o výrobe týchto hračiek, aj o jednotlivých tipoch, ktoré u nás ponúkame.


Čo je značka Orange Toys?


Orange Toys, symbol kvality a inovácie v svete plyšových hračiek, sa už viac ako dekádu vyznačuje jedinečným dizajnom, priateľskými cenami a nekompromisnou kvalitou.Táto značka si zakladá na práci nadšených dizajnérov a výrobcov, ktorí prinášajú na trh hračky plné charakteru a tepla.


Orange Toys sa zaväzuje k vytváraniu hračiek, ktoré sú nielen krásne na pohľad, ale taktiež v sebe nesú posolstvo láskavosti. 


Tento záväzok ide ruka v ruke s prísnymi kontrolami kvality a bezpečnosti, čím zabezpečujú, že každý produkt, ktorý opustí ich výrobné linky, je bezpečný a spravodlivo vyrobený. Spoločnosť aktívne bojuje proti detskej práci a neferovým pracovným podmienkam.


Každý produkt je výsledkom zodpovedného procesu, s dôrazom na bezpečnosť, etiku a predovšetkým na šírenie radosti medzi deťmi.


Edície plyšákov Orange Toys

1. Lucky Doggy


Lucky Doggy je jednou z najpopulárnejších edícií Orange Toys, ktorá predstavuje kolekciu štýlových plyšových psov. Každý pes má svoje meno a osobnosť, spolu s príbehom, ktorý zdieľa s deťmi.


Tieto plyšáky sú oblečené v trendy oblečení, čím podporujú kreativitu a hru na rôzne roly. Lucky Doggy oblečenie môžete dokúpiť aj samostatne a vášho plyšového psíka tak môžu deti pravidelne prezliekať do rôznych kostýmov. 


Sú ideálnymi spoločníkmi pre deti, ktoré milujú módu a zvieratá.


Orange Toys Lucky Doggy

2. Fluffies


Kolekcia Fluffies je známa svojou mimoriadnou mäkkosťou a tým, ako dobre sa objímajú. Tieto plyšáky sú navrhnuté tak, aby poskytovali útechu a bezpečie v každom veku.


V ponuke nájdete rôzne zvieratká, ktoré sa stanú kamarátmi na hranie a uspávanie vašich detí.


Orange Toys Fluffíes

3. Choco & Milk


Choco & Milk je edícia, ktorá oslavuje priateľstvo a rozmanitosť prostredníctvom dvoch kontrastných farieb – hnedej a bielej.


Tieto plyšáky, často predstavujúce dvojice zvierat, sú symbolom harmónie a vzájomného prijatia, čo prináša skvelé posolstvo pre deti.


4. Life


Séria Life od Orange Toys zahŕňa plyšáky, ktoré reprezentujú rôzne aspekty života a prírody. Od divokých zvierat až po domáce maznáčiky, každý plyšák v tejto kolekcii má za úlohu priblížiť deti k prírode a naučiť ich viac o zodpovednosti a ochrane životného prostredia.


Orange Toys Life

5. Mini Twini


Mini Twini kolekcia je určená pre milovníkov malých a roztomilých hračiek. Tieto miniatúrne plyšáky sú dokonalými spoločníkmi na cesty.


6. Who Zies


Who Zies sú zábavné a farebné postavičky s výraznými osobnosťami. Táto edícia je zameraná na podporu fantázie a kreatívneho vyjadrovania, keďže deti môžu vytvárať vlastné príbehy a dobrodružstvá s týmito unikátnymi plyšákmi.


Orange Toys Whozies

7. Ocean


Ocean kolekcia prináša kúzlo podmorského sveta priamo do detských izieb. Tieto plyšáky, predstavujúce rôzne morské živočíchy, učia deti o dôležitosti oceánov a ich ochrane.


Orange Toys Ocean

8. Relax


Relax séria je navrhnutá s myšlienkou na pohodlie a relaxáciu. Tieto plyšáky sú ideálne pre večerné uvoľnenie alebo ako pomocníci pri zaspávaní. Deťom totiž prinášajú pocit bezpečia.


9. Sweet Sisters


Sweet Sisters je kolekcia, ktorá oslavuje sesterské puto a priateľstvo. S jemnými farbami a mäkkými tkaninami sú tieto plyšáky dokonalým darčekom pre sestry alebo najlepšie priateľky.


Orange Toys Sweet Sisters

Vyberte si z rôznych štýlov a osobností Orange Toys


Orange Toys prináša do sveta hračiek jedinečnú kombináciu kreativity, kvality a pozitívnych hodnôt. Navštívte Fuego.sk a objavte úžasný svet plyšových hračiek od Orange Toys.


Vyberte si z rozsiahlej ponuky a potešte vašich najmenších nielen krásnou, ale aj kvalitnou plyšovou hračkou.


Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.