XBOX Series S 512GB SSD RRS-00010 | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Microsoft
Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

XBOX Series S 512GB SSD RRS-00010

Microsoft Xbox Series S je špicková konzola, z ktorej budú priamo vo vytržení všetci náruživí fanúšikovia najnovších herných titulov.

Pozrieť podobné produkty

EAN: 889842651386

100%

Hodnotil

5

1x

4

0x

3

0x

2

0x

1

0x


XBOX Series S 512GB SSD


Microsoft Xbox Series S je špicková konzola, z ktorej budú priamo vo vytržení všetci náruživí fanúšikovia najnovších herných titulov. Už na prvý pohľad vám doslova vyrazí dych minimalistické, napriek tomu oku lahodiace prevedenie, ktoré dokonale zapadne do vášho moderne vybaveného hrácskeho brlohu. V prípade, že s konzolou plánujete cestovať za kamarátmi či na herné turnaje, milo vás prekvapí jej nízka hmotnosť 1,9 kg a kompaktné rozmery 6,5 × 15,1 × 27,5 cm – jedná sa o najmenší model Xboxu, ktorý kedy spatril svetlo tohto sveta.


Portál do sveta hier 

So zariadením budete môcť hrať najnovšie a kvalitatívne neskutočne prepracované hry, ktoré sú optimalizované priamo pre Xbox Series X/S. Na svoje si ale prídu aj nostalgickí milovníci starších herných titulov – tie boli totiž dokonale prepracované a tiež prispôsobené pre Xbox Series X/S, vďaka čomu sa môžete tešiť na ich výborné grafické spracovanie a extrémne rýchle načítanie, o ktorom by ste ešte pred nedávnom mohli iba snívať.


8jadrový procesor Zen 2 

sa postará o viac než dostatočný výko. Pôsobivý herný svet plný verných svetiel a tieňa zásluhou technológie DirectX Raytracing. 

3 USB porty 3.0 a ďalšie konektory pre široké možnosti prepojenia. O výhodný prístup k viac ako 100 hrám sa postará platená knižnica Xbox Game Pass. 

Podpora technológie Dolby Digital 5.1 zaručí prenikavý 3D priestorový zvuk.

Úplná kontrola nad hernou postavou i nastavením zariadenia pomocou bezdrôtového ovládača.

Verzia je bez mechaniky.


ParameterHodnota
VýrobcaMicrosoft

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.