Utierka Hana, 30x30cm, mikrovlákno | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
Jarné upratovanie
-28%

Utierka Hana, 30x30cm, mikrovlákno

HANA Švédská utierka z mikrovlákna (30 x 30 cm) je ideálnym partnerom pre čistenie okien, zrkadiel a sklenených plôch. S ultratenkou štruktúrou mikrovlákna efektívne absorbuje vlhkosť a zaručuje šetrné čistenie citlivých povrchov. Odolná a príjemne mäkká - dokonalá pre domáce čistenie.

Akcia
0,47 € s DPH
0,65 €
0,39 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní

EAN: 8588001188122

Utierka Hana, 30x30cm, mikrovlákno

HANA Švédská utierka z mikrovlákna (30 x 30 cm) je skvelým pomocníkom pri čistení a umývaní okien, zrkadiel a sklenených plôch. S ultratenkou štruktúrou mikrovlákna dokonale absorbuje vlhkosť, zanechávajúc povrchy čisté a bez šmúh. Je ideálna na jemné povrchy, ako sú okná, zrkadlá či autá, a vynikajúco čistí vane, umývadlá, drezy a obkladačky. S vysokou savosťou a absorpciou mastnoty umožňuje efektívne upratovanie bez potreby chemikálií. Utierku odporúčame vyprať pred prvým použitím a následne ju môžete prať v práčke až do teploty 90°C (doporučujeme 60°C) pre zachovanie vysokého výkonu a dlhšiu životnosť.

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.