Toaletný papier 2-vrstvový recyklovaný Jumbo | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-25%

Toaletný papier 2-vrstvový recyklovaný Jumbo

Toaletný papier 2-vrstvový recyklovaný Jumbo je ideálnym výberom pre ekologické domácnosti. Odolný, s počtom vrstiev optimálnym pre každodenné použitie.
Akcia
3,75 € s DPH
5,00 €
3,13 € bez DPH
Na sklade > 5 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:3

EAN: 4000735021949

Toaletný papier 2-vrstvový recyklovaný Jumbo

Predstavujeme Vám Toaletný papier 2-vrstvový recyklovaný Jumbo, ktorý kombinuje eco-friendly prístup so skvelými vlastnosťami produktu.

Vlastnosti

Toaletný papier je recyklovaný a 2-vrstvový, čo dodáva papieru prijateľnú pevnosť a absorbciu. Produkt prichádza v objeme Jumbo, poskytujúc dlhotrvajúce použitie.

Popis produktu

Toaletný papier 2-vrstvový recyklovaný Jumbo princ z cenných zdrojov našej planéty. V dnešnej dobe si už nemôžeme dovoliť premrhať zdroje - každý kúsok recyklovaného papiera pomáha.
Okrem toho je tento papier aj príjemne pevný a absorbčný, vďaka čomu je ideálnym kompromisom medzi udržateľnosťou a komfortom.
Jumbo objem zabezpečuje, že sa nikdy nestane, že by ste ostali bez papiera príliš skoro.

Udržateľný komfort v obriom balení

Aj Vaša kúpeľňa môže byť miestom, kde sa prejavuje zodpovedný prístup k životnému prostrediu. Tento recyklovaný toaletný papier od nás prichádza do domácností s vedomím, že prispieva k lepšiemu svetu. A to všetko v objeme Jumbo, pre dlhotrvajúci komfort bez starostí.

Kvalita, ktorú cítiť

Niekedy sa môže zdať, že recyklovaný papier je menej kvalitný. Ale toto pravidlo tu neplatí. Našim Toaletným papierom 2-vrstvovým recyklovaným Jumbo sa nemusíte obávať dostať menej než očakávate. Naopak, budete príjemne prekvapení.

Zásobte sa na dlhší čas

S našim Jumbo balením budete mať papier na dlhú dobu. Žiadne neustále nákupy, žiadne zbytočné obaly. Iba ticho a pokoj v kúpeľni.

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.