Peňaženka BAAGL Cat | Fuego.sk | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

Peňaženka BAAGL Cat

Okrúhla peňaženka v červenej farbe na zips s potlačou mačičky je vhodná na uchovanie napríklad mincí a drobností. Peňaženka je vyrobená z neoprenu a má okrúhly tvar menších rozmerov.

Pozrieť podobné produkty

EAN: 8595054274955

Štýlová a rozkošná detská peňaženka od značky BAAGL, ktorá je dokonalým spoločníkom pre vaše malé poklady. Táto detská peňaženka je navrhnutá v červenej farbe a zdobí ju veselý motív mačičky, čo ju robí neodolateľnou pre všetky deti.

Vyrobená je z kvalitného neoprénu a odolná voči poškriabaniu a vode, čo zaručuje, že vaše peniažky a drobnosti budú v bezpečí. S praktickým uzatváraním na zips, deti ľahko a jednoducho otvoria a zatvoria peňaženku podľa potreby.

Pre ďalšiu praktickosť je peňaženka vybavená karabínkou a krúžkom na kľúče, čo umožňuje jednoduché pripnutie peňaženky na tašku alebo kľúče.

Malý rozmer peňaženky je špeciálne navrhnutý tak, aby sa hodil pre deti a ľahko sa zmestil do ich tašky alebo peračníka. 

Táto detská peňaženka s motívom mačky je nielen praktická, ale aj roztomilá a hravá. Bude skvelým darčekom pre vaše deti, ktoré si ju zamilujú a s radosťou ju budú nosiť všade so sebou. 


Farba: Červená. Typ materiálu: Neopren.

ParameterHodnota
Typ materiáluNeopren
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.