Toaletný papier 3-vrstvový Harmony Professional | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-26%

Toaletný papier 3-vrstvový Harmony Professional

Prejsť ku kategórii toaletného papiera s naším produktom Toaletný papier 3-vrstvový Harmony Professional. Dokonale jemné a absorpčne pre dokonalý komfort a čistotu.
Akcia
4,29 € s DPH
5,80 €
3,58 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:4

EAN: 8584014818384

Toaletný papier 3-vrstvový Harmony Professional

Harmony Professional prichádza s 3-vrstvovým toaletným papierom, ktorý je nielen mäkký a odolný, ale aj citlivý na pokožku.

Vlastnosti

Vyrobené z prvotriedneho materiálu
Tria vrstvy pre extra odolnosť
Mäkký na pokožku
Veľký počet rolek v balení

Popis produktu

Harmony Professional prináša na trh prvotriedny 3-vrstvový toaletný papier. S týmto toaletným papierom získate nielen vynikajúcu kvalitu, ale aj pohodlie pri každom použití. Každá vrstva je navrhnutá tak, aby poskytla maximalnu odolnosť a zachycovala vlhkosť efektívne. Mäkotu papiera oceníte pri každom kontakte s pokožkou.

Balenie obsahuje veľké množstvo toaletných rolek, takže sa nemusíte obávať, že by vám došiel. Vďaka neutrálnemu dizajnu sa hodí do každej kúpeľne. Vyberte si z našej širokej ponuky produktov v kategórii toaletný papier.

Mäkota a odolnosť v jednom

Harmony Professional 3-vrstvový toaletný papier je navrhnutý tak, aby splnil vaše požiadavky na mäkotu a odolnosť. Niet nič horšie ako toaletný papier, ktorý sa rozpadá alebo drhne na pokožke. S týmto papierom vám budú tieto problémy ušetrené.

Efektívne a ekonomické riešenie

S Harmony Professional toaletným papierom dostanete viac ako len produkt na osobnú hygienu. Jeho trojvrstvový dizajn zaisťuje, že každá rola vydrží dlhšie, čím ušetríte peniaze i čas strávený nakupovaním.

Hodia sa do každej kúpeľne

Bez ohľadu na štýl alebo veľkosť vašej kúpeľne, 3-vrstvový toaletný papier Harmony Professional sa do nej dokonale hodí. Jeho neutrálny dizajn a kompaktná veľkosť znamenajú, že môže byť uložený kdekoľvek - od malých hosťovských kúpeľní až po veľké kúpeľne.

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.