Turris MOX B (Extension) Module – 1x mPCIe + 1x SIM slot (boxed version) | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

NoName
Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

Modul Turris MOX B (Extension) - 1x mPCIe + 1x slot SIM (krabicová verzia)

Pozrieť podobné produkty

EAN: 8594184340127

Turris MOX

Turris MOX je jedinečný modulárny router vhodný pre malé a stredné podniky, geekov a všetky domácnosti používateľov, ktorí poznajú riziká internetu. Vďaka zabezpečenej predvolenej konfigurácii, automatickým aktualizáciám firmvéru a adaptívnej distribuovanej bráne firewall je bezpečný. Turris MOX je tiež open source - má slobodný operačný systém Linux (založený na OpenWrt) a otvorený hardvér.

Turris MOX si môžete kúpiť ako hotovú súpravu (Pocket Wi-Fi, Power Wi-Fi a Classic) alebo si môžete zostaviť vlastné riešenie. MOX Start je základný stavebný prvok, ktorý možno ďalej doplniť jedným alebo viacerými modulmi (MOX B, C, D, E, F a G) a doplnkami (doplnok MOX Wi-Fi (SDIO), doplnok MOX Wi-Fi (mPCIe) a doplnok MOX PoE).

Kľúčové vlastnosti MOX B (rozšírenie)

MOX B umožňuje rozšíriť zostavu o ďalší hardvér. Nájdete tu slot mPCIe pre kompatibilnú kartu Wi-Fi, diskový radič alebo modem LTE. Ak sa rozhodnete používať modem LTE, bude sa vám hodiť slot na kartu SIM, ktorým je MOX B tiež vybavený.
používateľom Wi-Fi odporúčame originálny doplnok MOX Wi-Fi (mPCIe), vďaka ktorému môžu očakávať výrazne vyššie rýchlosti ako pri SDIO Wi-Fi.

Obr. Kompatibilita 1528599a

Kompatibilita

MOX B možno v zostave použiť len raz, zbernica PCIe je v nej ukončená. MOX B sa z tohto dôvodu nemôže používať súčasne s MOX F. Ak chcete modul s rovnakými parametrami, ale s priechodným signálom PCIe, vyberte MOX G.

Tento modul slúži len ako rozšírenie aspoň základnej zostavy MOX Start. Je súčasťou súprav MOX Power Wi-Fi a MOX Classic. Pri kombinácii s inými modulmi dbajte na zachovanie kompatibility. Skontrolujte správne poradie jednotlivých modulov a priepustnosť signálov PCIe a SGMII v mox-konfigurátore.turris.cz.

Technické špecifikácie

  • Fyzické vlastnosti
  • Prevádzková teplota [°C]: 0 až 40
  • Hĺbka [mm]: 114
  • Šírka [mm]: 61
  • Výška [mm]: 45
  • Konektory a rozhrania
  • Počet slotov miniPCI-e: 1
  • Počet slotov SIM: 1
  • Slot na kartu SIM: Áno

Obsah balenia

Modul Turris MOX B - doska

.
ParameterHodnota
VýrobcaNoName
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.