iGET FIT F45 Gold | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

iGET
Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

iGET FIT F45 Gold

Zariadenie:Fitness náramky; Funkcie:Meranie tepu, Výpočet spálených kalórií, Krokmer, Nabíjací, Prepojenie s mobilom, Vodeodolné
Pozrieť podobné produkty

EAN: 8594177652114

iGET FIT F45


Podrobnosti

Hľadáte hodinky s elegantným dizajnom a ľahké tak, že ani nespoznáte, že ich máte na ruke? iGET FIT F45 sú variabilné a elegantne hravé vďaka viac ako 20 rôznym ciferníkom, ktoré si môžete nahrať do hodiniek prostredníctvom aplikácie iGET FIT. Oproti obyčajným náramkom ponúka dostatočne veľký 1,7 palcový dotykový displej s rozlíšením 240x280 px. Vďaka tomu hneď jasne vidíte namerané parametre alebo notifikácie z aplikácií. Hodinky po celý deň monitorujú vaše ušlé kroky, vzdialenosť, spálené kalórie, váš srdcový tep, množstvo kyslíka v krvi, tlak krvi, teplotu tela a počas noci vám zaznamenajú kvalitu vášho spánku. Všetky tieto údaje potom nájdete v prehľadných grafoch aplikácie iGET FIT. Nechýbajú ani športové aktivity ako chôdza, beh, turistika, basketbal, cyklistika, jóga, eliptický trenažér, beh na páse a posilňovanie. V balení nájdete dva silikónové pásiky, svetlo ružový a vínovo červený, ktoré môžete podľa ľubovôle striedať.


ParameterHodnota
VýrobcaiGET
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.