Osmo dětská interaktivní hra Little Genius Starter Kit - FR/CA Version (2019) | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

NoName
Darček k objednávke

Osmo Little Genius Starter Kit - FR/CA

Interaktívna hra, ktorá naučí vaše deti základom programovania. Pre zariadenia: iPad s verziou iOS 10
114,02 €s DPH
95,02 €bez DPH
U dodávateľa 4 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:114

EAN: 850001161121






Osmo detská interaktívna hra Little Genius Starter Kit for iPad


Interaktívna hra OSMO bola vytvorená bývalými zamestnancami spoločnosti Google, ktorí chceli, aby sa ichpotomkovia prostredníctvom technológií aktívne vzdelávali a rozvíjali, nielen pasívne konzumovali digitálny obsah. Balíček Little Genius Starter Kit je určený pre deti vo veku 3 až 5 rokov.


Hra využíva rozšírenú realitu


Interaktívna hra OSMO pracuje na princípe rozšírenej reality. Tento koncept môže znieť zložito, no zapojenie je v skutočnosti veľmi jednoduché! Vložte iPad do špeciálneho stojana, na vrch pripevnite senzor a zábava môže začať. Špeciálny senzor sníma interaktívne bloky pred zariadením, ktoré slúžia na ovládanie hier.



Princípom hier je učenie detí a ich rozvoj v rôznych oblastiach ako sú: slovná zásoba a čítanie, základy programovania, matematika a čísla, kritické myslenie a riešenie problémov, kreativita a predstavivosť. 









Čo presne sa učia deti prostredníctvom sady Osmo Little genius Starter Kit?



Čítanie a slovná zásoba

Viac ako 150 logických obrázkov vytvorených komunitou. Neobmedzený obsah. Hádajte a hláskujte skryté slová pomocou fyzických kartičiek. Skvelá hravá a interaktívna forma učenia cudzích jazykov.
Čísla a matematika

Matematika a čísla


Matematika vo voľnom štýle. Kompletizáciu zaujímavých matematických úloh si s Osmom užijete a zamilujete, nuda tu nehrozí. Riešenie problémov a logické myslenie

Riešenie problémov a logické myslenie


Vaše dieťa bude cvičiť vizuálne zručnosti pri riešení úloh skladaním viac ako 500 vizuálnych hádaniek, tvarov a obrazcov. Nadčasová hra znovuobjavená pomocou interaktívneho video zážitku.

Kreativita a predstavivosť

Viac ako 60 úrovní kreatívneho inžinierstva, ktoré prelína virtuálnu realitu s objektmi zo skutočného života. Popustite uzdu kreativite a zdokonaľujte svoje kresliace schopnosti a predstavivosť, nakreslite čokoľvek. 


Technické špecifikácie:
Typ: Interaktívna vzdelávacia hra
Kompatibilita: Zariadenia iPad s operačným systémom iOS 10 a vyšším
Počet hier: 3 (Ďalšie hry sa dokupujú samostatne)
Nie je potrebné pripojenie na internet.

ParameterHodnota
VýrobcaNoName
Vek 3+
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.