Šanón pákový Esselte A4 - (7,5 cm, celoplastový, biely) | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-27%

Esselte Šanón pákový A4 - (7,5 cm, celoplastový, biely)

Pákový šanón v bielej farbe je skvelým doplnkom do vášho kancelárskeho alebo školského prostredia. Je vhodný na ukladanie dokumentov vo formáte A4. Vyrobený je značkou Esselte v bielej farbe z plastu. Šírka chrbtu šanónu môže dosiahnuť až 7,5 cm.

Akcia
4,31 € s DPH
5,90 €
3,59 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:4

EAN: 4049793006000

Esselte Šanón pákový A4 - (7,5 cm, celoplastový, biely)

Celoplastový pákový šanón značky Esselte vo formáte A4 predstavuje spojenie výkonu a odolnosti pre vašu kancelársku organizáciu. 

S chrbtovým otvorom a spodnými kovovými lištami je tento šanón navrhnutý tak, aby odolal náročným podmienkam a poskytoval spoľahlivú ochranu dokumentom.

Výmeniteľný chrbtový štítok uľahčuje označovanie obsahu, zatiaľ čo šírka chrbta 7,5 cm poskytuje dostatok priestoru pre usporiadanie väčšieho množstva dokumentov.

Biela farba dodáva šanónu čistý a profesionálny vzhľad, čo ho robí ideálnym nástrojom pre uskladnenie a archiváciu dokumentov v kancelárskom prostredí.

Esselte značka garantuje spoľahlivý a kvalitný produkt, ktorý zodpovedá vašim potrebám v oblasti organizácie a archivácie.

Značka: Esselte

Farba: Biela

Formát: A4

Šírka chrbtu: 7,5 cm

ParameterHodnota
FormátA4
ZnačkaEsselte
Šírka chrbta7,5cm
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.