Šanón pákový Esselte A4 - (5 cm, celoplastový, sivá) | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-27%

Esselte Šanón pákový A4 - (5 cm, celoplastový, sivý)

Značka Esselte prináša efektívny pákový šanón, ktorý je skvelou voľbou pre upratanie a úschovu potrebných dokumentov vo formáte A4. Vyrobený je z plastového materiálu v sivej farbe. Šírka chrbta dosahuje až 5 cm. 

Akcia
4,53 € s DPH
6,20 €
3,78 € bez DPH
U dodávateľa 2 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:4

EAN: 4049793006154

Esselte Šanón pákový A4 - (5 cm, celoplastový, sivý)

Pákový šanón značky Esselte, navrhnutý vo formáte A4, predstavuje spoľahlivý a štýlový spôsob, ako usporiadať a archivovať vaše dokumenty. 

S chrbtovým otvorom, vymeniteľným chrbtovým štítkom a kovovými lištami pre zvýšenú trvácnosť, poskytuje optimálnu kombináciu praktickosti a odolnosti. 

Šírka chrbta 5 cm je ideálna pre systematické usporiadanie dokumentov, zabezpečujúc ich prehľadné a účelné archivovanie. 

Sivá farba dodáva šanónu sofistikovaný vzhľad, čím sa stáva nielen praktickým, ale aj elegantným doplnkom pre váš pracovný priestor. 

Značka Esselte, s dlhoročnou tradíciou v oblasti kancelárskych potrieb, zabezpečuje spoľahlivý a kvalitný produkt, ktorý bude spĺňať vaše očakávania v oblasti archivácie. 

Značka: Esselte

Farba: Sivá

Formát: A4

Šírka chrbtu: 5 cm

ParameterHodnota
FormátA4
ZnačkaEsselte
Šírka chrbta5cm
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.