Rýchloviazacie svorky Durable - (mix farieb) | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-16%

Durable Rýchloviazacie svorky - (mix farieb)

Značka Durable prináša efektívne rýchloviazacie svorky, ktoré sú vhodné na výrazne oddelenie materiálov od iných dokumentov. Toto balenie obsahuje 250 kusov v rôznych farebných kombináciách.

Akcia
15,54 € s DPH
18,50 €
12,95 € bez DPH
U dodávateľa 1 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:15

EAN: 4005546600208

Durable Rýchloviazacie svorky - (mix farieb)

Rýchloviazacie svorky od značky Durable sú ideálnym spôsobom, ako rýchlo a jednoducho vytvárať skupiny dokumentov a výrazne ich oddeliť od ostatných dokladov. 

V balení nájdete 250 kusov týchto svoriek v mixe farebných variantov, čo umožní farebne kategorizovať a usporiadať vaše dokumenty podľa vašich potrieb. 

Tieto úchytky sú praktické a spoľahlivé, umožňujú rýchle zaviazanie a uvoľnenie skupiny dokumentov bez potreby použitia ďalších nástrojov. 

Vďaka ich rozmanitosti farebných možností môžete jednoducho identifikovať rôzne kategórie dokumentov alebo ich priradiť k rôznym projektom či zákazníkom. 

Nech už potrebujete usporiadať pracovné materiály, študentské projekty alebo domáce dokumenty, rýchloviazacie svorky od Durable vám poskytnú efektívny a farebne pestrofarebný spôsob na udržanie vášho pracovného priestoru dobre usporiadaného a prehľadného.

Značka: Durable

Farba: Mix

ParameterHodnota
ZnačkaDurable
FarbaMix

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.