Fľaša na nápoje BAAGL 500ml NASA | Fuego.sk | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

Fľaša na nápoje BAAGL 500ml NASA

Praktická fľaša na nápoje v sivej farbe s motívom NASA bude skvelým spoločníkom pri dodržaní pitného režimu u detí počas školského vyučovania, ale aj počas rôznych aktivít. Objem fľaše je 500 ml.

Pozrieť podobné produkty

EAN: 8595054282585

Špeciálna edícia od značky BAAGL - fľaše na nápoje s dizajnom inšpirovaným NASA. Táto skvelá fľaša s objemom až 500 ml je praktickým a štýlovým spoločníkom na cesty, do školy či na výlety. 

Fľaša je vyrobená z mäkkých plastov, ktoré sú bezpečné pre zdravie. To znamená, že nemusíte mať žiadne obavy o škodlivé látky, ktoré by sa mohli uvoľňovať do nápoja. Je špeciálne navrhnutá tak, aby bola vhodná aj pre deti a nevyvolávala žiadne alergie. 

Aby sa uľahčila údržbu fľaše, je možné ju jednoducho umyť v umývačke riadu. Toto praktické riešenie vám ušetrí čas a energiu, a zároveň zabezpečí dôkladnú čistotu fľaše aj po dlhšom používaní.

Skvelý dizajn a vysoká kvalita spracovania robia z tejto fľaše obľúbený doplnok pre všetkých nadšencov vesmírnych objavov a fanúšikov NASA. 


Farba: Sivá. Typ materiálu: Plast. Objem: 500 ml.

ParameterHodnota
Typ materiáluPlast
Objem500 ml
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.