Zošit s tvrdými doskami - A4, 144 listový, linajkový | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-16%

Zošit s tvrdými doskami - A4, 144 listový, linajkový

Školské potreby pre aktívného školáka musia obsahovať aj zošity rôznych veľkosti a typov. Tento zošit s tvrdými doskami má veľkosť formátu klasickej A4. Tvorí ho až 144 listov linajkového typu.

Akcia
3,36 € s DPH
4,00 €
2,80 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:3

EAN: 8586011523728

Špeciálny zošit s tvrdými doskami vo formáte A4 je navrhnutý tak, aby poskytol ešte viac priestoru pre poznámky, úlohy a nápady. S 144 listami linajkového papiera je tento zošit ideálny pre študentov, profesionálov a všetkých, ktorí si potrebujú zachytiť veľké množstvo informácií.

Tento zošit s tvrdými doskami je vyrobený s dôrazom na trvanlivosť a odolnosť. Tvrdé dosky zabezpečujú spoľahlivú ochranu pre vnútro zošitu.

S celkovým počtom 144 listov vám tento zošit ponúka dostatok priestoru pre vaše zápisy na dlhšie obdobie. Je to skvelý nástroj pre dlhodobú organizáciu.

Okrem svojej funkcionality a odolnosti je tento zošit s tvrdými doskami aj štýlovým doplnkom. Bez ohľadu na to, či ho používate kvôli škole, práci alebo na osobné projekty, tento zošit vám umožní pracovať s istotou a efektivitou. 


Typ: Linajkový. Formát listov: A4. Počet listov: 144 listov.

ParameterHodnota
FormátA4
Počet listov144 listov
TypLinajkový
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.