Školská aktovka BAAGL Shelly Dinosaurus | Fuego.sk | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-20%

Školská aktovka BAAGL - Shelly Dinosaurus

Školská aktovka, vyrobená značkou BAAGL - Shelly Dinosaurus je vhodná pre žiakov od 1. ročníka na základnej škole. Výhodou aktovky je ergonómia, tvarovaný chrbát, množstvo úložného priestoru na zorganizovanie učebníc.

Akcia
73,59 € s DPH
91,99 €
61,33 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:73

EAN: 8595689307004

Táto školská aktovka je nielen praktická a funkčná, ale aj štýlová a navrhnutá s dôrazom na bezpečnosť a pohodlie pre školákov od 1. triedy ZŠ a ďalej.

Telo aktovky je konštruované z pevnej výstuže, ktorá poskytuje ochranu. Tento špeciálny dizajn zabezpečuje, že všetky veci vo vnútri sú bezpečne chránené, či už sú to knihy, zošity alebo osobné veci. 


Dvojkomorový systém aktovky umožňuje optimálne rozloženie záťaže, a v prednej komore sa nachádza praktický organizér s kapsičkou na drobnosti, miesto na telefón a karabínku na kľúče.


Chrbtový systém je navrhnutý tak, aby sa prispôsobil postave školáka a podporoval zdravý vývoj dieťaťa. Ergonomicky tvarovaný chrbát spolu s plne nastaviteľnými ramennými a prsnými popruhmi zabezpečujú pohodlné nosenie.

Vnútorný organizér umožňuje rovnomerné rozloženie hmotnosti pre optimálny komfort pri nosení. Bočné kapsy z pevnej sieťoviny sú ideálne na uchovávanie fliaš s nápojom, čím udržujú vaše deti hydratované počas celého dňa.

Telo aktovky je vyrobené z pevného vodovzdorného materiálu, ktorý chráni jej obsah pred nepriaznivými poveternostnými podmienkami. Množstvo reflexných prvkov zabezpečuje bezpečnosť dieťaťa v rôznych situáciách. 


Aktovky SHELLY Dinosaurus boli testované a certifikované v akreditovanom skúšobnom laboratóriu, takže si môžete byť istí, že vaše dieťa má k dispozícii produkt, ktorý spĺňa najvyššie normy kvality a bezpečnosti. 


Farba: Zelená.

ParameterHodnota
ZnačkaBaagl
UrčeniePre chlapcov
Nosnosť do 6 kg
Objem23 l
FarbaZelená
Počet komôr2
Odporúčame dokúpiť
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.