Fitness lopta FITBALL III, šedá, 65 cm | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-28%

FITBALL III - Fitness lopta šedá 65 cm vrátane pumpičky

Gymnastická lopta sa hodí k cvičenie kdekoľvek a odporúča sa pre každého. Vhodná pre cvičenie na doma i na rehabilitácie. Rozmer lopty 65 cm. Balenie obsahuje pumpičku.

Akcia
8,81 € s DPH
12,24 €
7,34 € bez DPH
Na sklade 1 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:8

EAN: 5902693210214

100%

Hodnotil

5

1x

4

0x

3

0x

2

0x

1

0x


FITBALL III - Fitness lopta šedá 65 cm vrátane pumpičky

Gymnastická lopta FITBALL III sa hodí k cvičeniu kdekoľvek a odporúča sa pre každého. Vhodná pre cvičenia na doma i na rehabilitácie. Cviky s loptou pozitívne ovplyvňujú fyzickú kondíciu, pomáhajú pri redukcii telesných tukov. Lopta má svoje využitie aj do kancelárskych priestorov: sedenie na gymnastickej lopte, pri práci s počítačom, napomáha dosiahnutiu správnej polohy tela. Vďaka neustálemu balansovaniu, kedy sa užívateľ snaží udržať rovnováhu tela, predchádza boľavému chrbtu a deformácii chrbtice. Vhodná pre viacúčelové športové, relaxačné, rehabilitačné aj zábavné využitie. Priemer lopty je 65 cm - výška postavy od 160 do 175 cm a jej maximálna nosnosť je do 300 kg. Balenie obsahuje pumpičku


Systém ANTI-BURST - v prípade prepichnutia alebo pretlaku loptičky dochádza k pomalému uvoľňovaniu vzduchu. Elastický materiál, vysokej kvality zaručuje dlhú životnosť. Výber gymnastickej lopty by mal zodpovedať výške svojho budúceho majiteľa. Pred samotnou kúpou je teda veľmi dôležité, sa na jednotlivé veľkosti lôpt posadiť. Lopta, na ktorej Vaše nohy budú v kolenách zvierať väčší, než pravý uhol, je najvhodnejšia. Gymnastickú loptu môžete vyberať podľa jej priemeru, ktorý je prispôsobený výške cvičenca. 

ParameterHodnota
Priemer65 cm
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.