Dvojitý posilňovací valec TWIN B II modrý | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-16%

Dvojitý posilňovací valec TWIN B II modrý

Dvojité koliesko na posilňovanie. Koliesko je vhodné na cvičenie brušných, chrbtových, ramenných a hrudných svalov. Osvedčuje sa aj pri rehabilitácii i korekčných cvičení.

Akcia
7,86 € s DPH
9,36 €
6,55 € bez DPH
Na sklade 1 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:7

EAN: 5902693209829

Dvojitý posilňovací valec TWIN B II modrý

Posilňovací valec TWIN B II od Spokey je skvelým spoločníkom pre efektívne cvičenie rôznych svalových skupín. Jeho dvojitá rukoväť s ergonomickými drážkami zabezpečuje optimálny úchop a minimalizuje riziko šmýkania rúk. Železná konštrukcia úchytov a protišmykový valec potiahnutý gumeným povlakom poskytujú stabilnú a bezpečnú platformu pre rôznorodé cvičebné aktivity. 

Tento multifunkčný valček je vhodný pre cvičenie brušných, chrbtových, ramenných a hrudných svalov a taktiež sa osvedčuje pri rehabilitačných cvičeniach. Nekĺzavé rukoväte zabezpečujú pohodlný úchop, a vďaka svojej jednoduchej konštrukcii je valček ľahko čistiteľný. Je to ideálny nástroj pre posilnenie celkovej kondície a môžete ho využiť nielen v posilňovni, ale aj pohodlne doma, prispôsobujúc ho svojim individuálnym potrebám a cieľom cvičenia.

ParameterHodnota
Typ balančnej podložkyvalec
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.