Riadkovaná podložka do zošita A5 PVC | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-20%

Podložka do zošita A5 PVC

Podložka do zošita A5 z PVC je praktickým a užitočným doplnkom pre študentov a školákov, ktorí chcú mať písanie v zošite plynulé a pohodlné. Táto podložka slúži ako podklad na písanie, ktorý chráni zošit pred poškriabaním a zabraňuje prenikaniu tlaku pera alebo ceruzky na ďalšie stránky zošita.

Akcia
0,24 € s DPH
0,30 €
0,20 € bez DPH
Na sklade > 5 ks
Obvykle do 3 pracovných dní

EAN: 8586005664949

Podložka do zošita A45 z PVC je praktickým a užitočným doplnkom pre študentov a školákov, ktorí chcú mať písanie v zošite plynulé a pohodlné. Táto podložka slúži ako podklad na písanie, ktorý chráni zošit pred poškriabaním a zabraňuje prenikaniu tlaku pera alebo ceruzky na ďalšie stránky zošita.

Materiál, z ktorého je podložka vyrobená, je PVC, čo zaručuje jej odolnosť a trvanlivosť. PVC je pevný a pružný plast, ktorý poskytuje písacím nástrojom stabilný povrch a chráni zošit pred vlhkosťou.

Podložka do zošita A5 z PVC je presne navrhnutá na menší formát A5 zošitov a je ľahko vkladateľná do prednej alebo zadnej strany zošita.

Používanie podložky na písanie z PVC umožňuje plynulé a pohodlné písanie bez ohľadu na podklad a zabraňuje vzniku nežiadúcich odtlačkov alebo poškriabania zošita.

Táto podložka je praktickým a efektívnym spôsobom, ako chrániť váš zošit a zlepšiť kvalitu vášho písania. S trvanlivým materiálom a menším formátom A5 poskytuje táto podložka všetko, čo potrebujete pre pohodlné a nezabudnuteľné písanie vo vašich zošitoch.

ParameterHodnota
DruhLinajkovaný
Počet listov1 list
Formát listuA5
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.