HASBRO PONY Trojkolka detská, zn. MY LITTLE PONY, zelená | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

HASBRO PONY Trojkolka detská, zn. MY LITTLE PONY, zelená

Parametre: - predné kolesá: 120 mm, PU; - zadné koleso: 80 mm,; - ložiská: ABEC7 Carbon; - rozmer dosky: 32 x 13,5 cm, nylon; - výška: max. 83 cm (od dosky); - max. užívateľská hmotnosť: 20 kg; - Norma...
Pozrieť podobné produkty

EAN: 5902693271642


Trojkolka s grafikou My Little Pony!

Trojkolky sú skvelým nápadom, ako zasvätiť aj tie najmenšie detí do sveta fyzickej aktivity. Špeciálna konštrukcia, kde sú dve kolieska umiestnené v prednej časti trojkolky, uľahčuje udržanie rovnováhy a umožňuje dieťaťu bezpečné a pohodlné odrážanie a naučí vaše dieťa, ako sa správne správať na ceste. Ovládanie tejto trojkolky je veľmi jednoduché - pre zatočenie postačí, keď dieťa prenesie váhu na jednu stranu a stočí tým smerom aj riadidlá.

Model My Little Pony PONY je skvelým začiatkom pre deti, ktoré chcú podnikať svoje prvé športové krôčiky. Predstavuje jednu zo zaujímavejších foriem trávenia voľného času vonku.

Najvyššia kvalita a skvelá zábava

Na naše produkty kladieme veľmi vysoké nároky, zvlášť ak sa to týka tých najmenších. Balančná trojkolka je skvelou voľbou pre deti, ktoré začínajú s prvými krokmi vo svete športu. Vyrobená z ľahkých a odolných materiálov uspokojí aj tých najnáročnejších malých užívateľov. Vieme, že je dôležité sa odlišovať už od útleho veku, preto kladieme zvláštny dôraz originálnemu a vypracovanému dizajnu, v súlade s najnovšími trendmi.

Nastaviteľné riadidlá vám umožnia nastaviť správnu výšku podľa výšky dieťaťa. Polyuretánové kolieska vám vďaka svojej pružnosti, odolnosti a rôznej tvrdosti umožnia užiť si jazdu na plno na akomkoľvek type povrchu. Protišmyková doska poskytuje pohodlné umiestnenie nôh. Balančná trojkolka Spokey My Litlle Pony PONY je určená pre deti od 2 rokov s hmotnosťou do 20 kg.

Parametre:
predné kolesá: 120 mm, PVC
zadné koleso: 80 mm, PVC
jadrá kolies: PP
doska: plast
rukoväte: plast
riadiaca tyč a riadidlá: oceľ
rozmer: 49 x 25 x 63 cm
regulovateľná výška riadidiel: 57-63 cm
maximálna hmotnosť užívateľa: 20 kg
certifikát: EN 71

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.