Papierová hviezda s LED štrukturovaný povrch - 10 LED | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

Papierová hviezda s LED štrukturovaný povrch - 10 LED

Dokonalá hviezda v červenej farbe z LED svetlami navodí skvelú atmosféru vo vašej domácnosti aj počas vianočných sviatkov, kde poslúži ako svietiacia ozdoba. Vyrobená je v kombinácií papiera a bavlny.

Pozrieť podobné produkty

EAN: 8590669297870

Nádych kúzla s vianočným osvetlením RETLUX RXL 362, ktoré vtiahne do vášho domova magickú atmosféru. Toto osvetlenie vo forme nádherného svetelného sveta v podobe hviezdy je osadené 10 LED žiarovkami a pripravené na to, aby zabezpečilo nádhernú dekoráciu.


Hviezda je prevedená tak, aby sa dokonale hodila k vášmu interiéru. Jej teplý biely odtieň svetla sa rozptýli po celej miestnosti, vytvárajúc útulnú a príjemnú atmosféru. Vďaka praktickému zaveseniu ju môžete umiestniť kdekoľvek, kde si predstavujete jemné rozžiarenie.

Táto krásna hviezda má priemer 60 cm a je vytvorená kombináciou papiera a bavlny. Čo je ešte nápadnejšie, hviezda je vybavená časovačom. Stačí ho aktivovať a osvetlenie bude svietiť po dobu 6 hodín, potom sa na 18 hodín automaticky vypne. 

Farba: Červená. 

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.