0066.90000 mlyncek na kávu ETA | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

Mlynček na kávu ETA 0066.90000

Elektrický mlynček na kávu s príkonom 150 W, vybavený drvivými nožmi a kovovým mlecím mechanizmom, poskytuje výkonný výkon pri max. 29000 ot./min. S časovačom, antisklzovými nožičkami a 50g veľkým zásobníkom, má moderný nerezový dizajn. V balení je aj čistiaca kefka. Kompaktné rozmery 18,5 × 10,5 × 10,5 cm, hmotnosť 0,77 kg a elegantná strieborná farba robia z tohto mlynčeka ideálny spoločník pre každú kuchyňu.

Pozrieť podobné produkty

EAN: 8590393254446

Mlynček na kávu ETA 0066.90000

Elegantný mlynček na kávu s nerezovým prevedením ponúka rovnomerné mletie od hrubého po jemné. S vysokými otáčkami a objemom pre 50 g kávy zachováva jedinečnú arómu. Ovládanie je jednoduché, a vďaka tlačidlovému spínaču a praktickému veku sú vaše kávové rituály bezpečné a pohodlné. S nerezovou mleciou komorou, odolnými oceľovými čepeľami a ďalšími praktickými vlastnosťami sa stáva ideálnym partnerom pre každého milovníka čerstvej kávy.

Elegantný dizajn a nerezové prevedenie

Mlynček na kávu nie je len spotrebičom, ale aj štýlovým doplnkom kuchyne. Jeho nerezový dizajn a vysokokvalitné spracovanie pritiahne pohľady a zabezpečí, že bude skvelým prírastkom do vášho kulinárskeho arzenálu. S trieštivým nožom a širokým spektrom možností nastavenia hrúbky mletia poskytuje maximálnu flexibilitu pre každého milovníka kávy. Nech už preferujete jemné espresso alebo robustné French Press, tento mlynček to zvládne s eleganciou.

Jedinečná čerstvosť a aróma

S objemom 50 g zrnkovej kávy a vysokými otáčkami, ktoré dosahujú až 29 000 otáčok za minútu, čím zaručuje nezameniteľný zážitok z každej šálky kávy. Nerezová mlecia komora, oceľové čepele s vysokou životnosťou, priehľadné viečko a praktický tlačidlový bezpečnostný spínač zabezpečujú bezchybný chod a maximálnu bezpečnosť. S protišmykovými nožičkami poskytuje stabilné postavenie na pracovnej ploche, čo je ideálne pre bezstarostné mletie bez rizika nepríjemných nehôd.

Jednoduchá údržba a ovládanie

Mlynček neponúka len bezchybné výsledky, ale aj ľahkú údržbu. S jednoduchým ovládaním a praktickým priestorom pre navinutie kábla uspokojí aj náročných používateľov. Vďaka príkonu 150 W, intuitívnemu ovládaniu a nerezovému prevedeniu sa stáva praktickým každodenným spoločníkom pre každého, kto ocení dokonalú kávu pripravenú doma.

ParameterHodnota
Rozmery (šírka x hĺbka x výška)105 cm x105 cm x 185 mm
Hmotnosť0,77 kg
Príkon150 W
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.