Teplovzdušná kulma ETA 0328.90000 | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Teplovzdušná kulma ETA 0328.90000

S teplovzdušným kulmofénom FENITÉ dosiahnete dokonalý účes. S príkonom 400 W, voľbou 2 rýchlostí a 2 stupňov teploty vzduchu, dvoma kefami a funkciou studeného vzduchu. Vybavený je aj otočným prívodným káblom, závesným očkom a je ideálny pre pohodlné a efektívne úpravy vlasov.

18,40 €s DPH
15,33 €bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:18

EAN: 8590393252671

Teplovzdušná kulma ETA 0328.90000

ROSALIA teplovzdušná kulma je vybavená výkonným príkonom 400 W, poskytujúcim dostatočnú silu pre rýchle a efektívne úpravy vlasov. S 2 rýchlosťami prúdenia vzduchu a nastavením teploty si môžete prispôsobiť úpravu podľa vašich preferencií. Tlačítko na rýchle ochladenie vzduchu je užitočným doplnkom, umožňujúcim pohodlné používanie bez nebezpečenstva popálenia. S jednoduchým ovládaním a údržbou, vrátane ľahkého nasadzovania a výmeny príslušenstva, je táto kulma vhodná pre každodenné použitie. S ROSALIA kulmou získate spoľahlivý nástroj pre tvorbu štýlov s praktickým tvarom a dizajnom, ktorý vám uľahčí proces úpravy vlasov.

Rosalia teplovzdušná kulma s príkonom 400 W a 2 rýchlosťami prúdenia vzduchu vám poskytuje výkonný nástroj na úpravu vlasov. Tlačítko na rýchle ochladenie vzduchu zabezpečuje bezpečné používanie. S 2 tvarovacími kefkami a ďalšími funkciami poskytuje praktický dizajn pre jednoduchú manipuláciu a štýlový vzhľad.

Jeho ľahký a praktický dizajn spolu s otočným napájacím káblom a pútkom na zavesenie robia z kulmy ROSALIA ideálny nástroj na každodenné používanie. Zvláda jednoduchú údržbu a je skvelým spoločníkom pri vytváraní rôznych štýlov vlasov. S touto kulmou získate spoľahlivý nástroj pre profesionálne výsledky v pohodlí vášho domova.

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.