Puzdro na doklady - New Style | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-16%

Puzdro na doklady - New Style

Kvalitný obal na doklady, ktorý je určený pre zakladanie dokladov, ako je občianský preukaz, kreditné karty a podobne. Puzdro obsahuje až 6 listov a 2 chlopne na vnútornej strane obalu. Vyrobený je z PVC materiálu v čiernej farbe.

Akcia
2,77 € s DPH
3,30 €
2,31 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:2

EAN: 8595096761109

Puzdro na doklady - New Style

Elegantný obal na doklady z vysoko kvalitného PVC materiálu je praktickým a štýlovým spôsobom, ako usporiadať a chrániť vaše dôležité doklady. 

Jeho univerzálna veľkosť a štruktúra ho robia vhodným na uloženie rôznych typov dokladov, vrátane občianskeho preukazu, kreditných kariet, vodičského preukazu a ďalších. 

S celkovými 6 listami máte dostatok priestoru na organizáciu vašich dokladov. Štyri z týchto listov sú rozdelené na dve samostatné sekcie, ktoré môžu slúžiť ako úložisko pre vizitky alebo kreditné karty, zatiaľ čo dva listy sú určené pre väčšie doklady. 

Na vnútornej strane obalu sa nachádzajú aj dve chlopne, ktoré poskytujú ďalšiu ochranu a zabezpečenie väčším dokladom. 

S rozmermi 10x13 cm je dostatočne kompaktný na to, aby sa zmestil do vrecka alebo kabelky, čím vám poskytuje pohodlný spôsob prenášania vašich dôležitých dokladov kdekoľvek.

Farba: Čierna

Materiál: PVC

ParameterHodnota
FarbaČierna
Materiálpvc
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.