Parný čistič ETA 1265.90000 | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
Jarné upratovanie

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

Parný čistič ETA 1265.90000

Efektívny parný čistič s výkonom 900 W a prevádzkovým tlakom 3,5 bar ponúka rýchlu prípravu pary a široké spektrum príslušenstva pre dokonalé čistenie domova. S kompaktnými rozmiermi a transparentnou nádobou na vodu je ideálny pre každodenné použitie.

Pozrieť podobné produkty

EAN: 8590393303342

Parný čistič ETA 1265.90000

Parný čistič ETA Aquasim PRO 1265 90000 je spoľahlivým spoločníkom pri upratovaní celej domácnosti. Jeho schopnosť rýchlo a účinne vytvárať paru s tlakom 3,5 baru umožňuje efektívne dezinfikovať rôzne povrchy a materiály. Bez použitia chemikálií dokáže odstrániť špinu aj mastnotu, zanechávajúc vašu domácnosť čistú a bez škodlivých chemických zvyškov.


Rýchla príprava pary a dlhá výdrž 

Po zapnutí prístroja sa para vytvorí v priebehu troch minút, pripravená na použitie. Naplnená nádržka na vodu s objemom 0,25 l poskytuje dostatok pary na až 10 minút intenzívneho upratovania. Taká rýchla príprava pary vám ušetrí čas a zabezpečí, že budete môcť začať s upratovaním prakticky okamžite.


Bohaté príslušenstvo pre všestranné použitie

Jednou z výhod parného čističa ETA Aquasim PRO 1265 90000 je jeho bohaté príslušenstvo. Okrem kónickej dýzy a zakrivených parných trysiek, ktoré sú ideálne na čistenie lomených zákutí, nájdete aj nylonovú guľatú kefku, širokú stierku a plochú rozprašovaciu trubicu s návlekom. Toto príslušenstvo vám umožní dosiahnuť aj najmenšie a ťažko dostupné miesta vo vašej domácnosti.


Bezpečné a jednoduché použitie 

Parný čistič ETA Aquasim PRO 1265 90000 je vybavený tepelne izolovaným plášťom a bezpečnostným tlakovým ventilom, ktoré chránia pred možným oparením či inými nebezpečnými situáciami. Manipulácia s týmto čističom je ľahká aj vďaka extra dlhému napájaciemu káblu, ktorý vám poskytne voľnosť pohybu po celom priestore. Doplňovanie vody do nádržky je jednoduché a bezproblémové, vďaka čomu sa môžete sústrediť na samotné upratovanie.


Ideálny pre rôzne povrchy a materiály

S parným čističom ETA Aquasim PRO 1265 90000 môžete bez obáv čistiť rôzne povrchy vo vašej domácnosti. Od kuchynských liniek po kúpeľňové obklady, tento čistič dokonale odstráni špinu a baktérie zo všetkých typov povrchov. Okrem toho je vhodný aj na čistenie nábytku, kobercov, okien a ďalších povrchov, čím vám poskytuje všestranné a spoľahlivé riešenie pre čistenie celej domácnosti.

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.