iGET Blackview W1 Black | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

iGET
Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

iGET Blackview W1 Black

Zariadenie:Mobil; Druh príslušenstva:Nabíjačky
Pozrieť podobné produkty

EAN: 6931548305507

Obr. iGET Blackview W1 1422555a

iGET Blackview W1

Bezdrôtová nabíjacia podložka iGET BLACKVIEW W1 sa bezpečne postará o plnú batériu vášho telefónu bez hľadania konektorov a rozmotávania káblov. Je vhodná pre zariadenia iPhone aj Android a vďaka podpore rýchleho nabíjania Qi nemusíte robiť kompromisy v rýchlosti nabíjania. Čerešničkou na torte je jednoduchý, nadčasový vzhľad podložky, ktorý ide ruka v ruke s jej odolnosťou.

Elegancia a funkčnosť zároveň
Nadčasovo navrhnuté telo nabíjacej podložky W1 v sebe skrýva možnosť rýchleho nabíjania telefónu bez káblov a hľadania konektorov. Vďaka výkonu 10 W a kvalitnému spracovaniu nabije akýkoľvek telefón, ktorý podporuje bezdrôtové nabíjanie, rýchlo, bezpečne a bez rizika prehriatia. Stav nabíjania môžete ľahko skontrolovať pomocou indikátora LED.

Obr. Efektivní rychlonabíjení, které šetří baterii 1422555b

Efektívne rýchle nabíjanie šetriace batériu

Ak váš iPhone, Samsung alebo iný telefón so systémom Android podporuje rýchle nabíjanie Qi, potom ste s nabíjacou podložkou iGET BLACKVIEW W1 na správnom mieste. Vďaka konštantnej frekvencii nabíjania bez kolísania a výkonu 10 W sa telefón nabíja naozaj rýchlo a efektívne. Ak váš telefón nepodporuje rýchle nabíjanie Qi, nezúfajte, aj tak môžete svoj telefón jemne nabiť 5 W pomocou podložky W1. Kompatibilita: Nexus (4/5/6/7), Samsung (S8/S8 Plus, S7/S8 Edge, S6/S6 Edge Plus, Note 8/5), Apple (iPhone X/8/8 Plus).

Obr. Jen položíte, klidně i s pouzdrem 1422555c

Jednoducho ho položíte aj s puzdrom

Pri bezdrôtovom nabíjaní pomocou podložky iGET BLACKVIEW W1 nemusíte zakaždým pracne vyberať telefón z ochranného krytu. Keďže podložka sa nabíja na vzdialenosť až 8 mm, môžete na ňu položiť telefón, keď ho vyberáte z vrecka.

Obr. Pozná, co na ni nepatří 1422555d

Vie, čo na ňu nepatrí

Vďaka inteligentnému rozpoznávaniu cudzích kovových predmetov sa nemusíte obávať, čo by sa mohlo stať, keby ste nevedomky položili kľúče na podložku. Podložka iGET BLACKVIEW W1 sama rozpozná, že nejde o telefón, a nezačne ho nabíjať, čím zabráni možnému poškodeniu alebo dokonca zraneniu.

Obr. Jednoduše odolný 1422555e

Jednoducho odolné

Jednoduchý dizajn bez zbytočných zárezov a spojov sa nielen skvele hodí do každého interiéru, ale je aj funkčný z hľadiska odolnosti. Rám podložky z hliníkovej zliatiny ju chráni pred poškriabaním a škrabancami a chráni ju pred náhodnými pádmi.

Obr. Do kapsy, do kabelky, do batůžku, tam všude se vejde 1422555f

Do vrecka, do kabelky, do batohu, všade sa zmestí

Zabudnite na veľký a objemný tvar nabíjacích podložiek. Model iGET BLACKVIEW W1 má hrúbku menej ako jeden centimeter (90 mm) a váži približne toľko ako malé jablko (80 g), takže sa zmestí do vrecka nohavíc. Môžete si ho teda vziať so sebou, kamkoľvek chcete, bez toho, aby vám prekážal v batožine. Špeciálny protišmykový povrch zabraňuje skĺznutiu mobilného telefónu z podložky.

Obr. Bezpečně a přesto rychle 1422555g

Bezpečné a zároveň rýchle

Pri nabíjaní pomocou podložky iGET BLACKVIEW W1 sa nemusíte obávať poškodenia v dôsledku prehriatia. Nech už na ňu položíte telefón akýmkoľvek spôsobom, máte istotu, že sa bude nabíjať rýchlo a bezpečne bez rizika prehriatia.

Obr. Chrání sebe i váš telefon 1422555h

Chráni vás a váš telefón

Okrem spomínanej ochrany proti prehriatiu je nabíjacia podložka chránená aj proti prepätiu, skratu a vyššiemu sieťovému prúdu. Môžete si tak byť istí, že váš telefón je v tých najlepších rukách.

Obr. Když je hotovo, jde spát 1422555i

Keď skončí, ide spať

Telefóny často nabíjame cez noc, ale nezamýšľame sa nad tým, ako trpí batéria, keď je už plne nabitá a stále pripojená k nabíjačke. Z tohto dôvodu má nabíjacia podložka iGET BLACKVIEW W1 možnosť hibernácie. Funguje to tak, že keď je telefón úplne nabitý, podložka sa sama uspí a telefón sa ďalej nenabíja, čím sa šetrí batéria a predlžuje životnosť telefónu.

Obr. Poctivec se správným srdcem 1422555j

Čestný muž so správnym srdcom

Jadro cievky z čistej medi zaručuje nielen rýchle nabíjanie, ale aj bezpečné používanie. Vďaka použitiu vysokokvalitných komponentov sa nemusíte obávať žiadneho žiarenia ani skratu v nabíjacej podložke, ktoré by mohli ohroziť vaše zdravie.

Obr. Kamarádí se s Applem i Androidem 1422555k

Priatelí sa so spoločnosťami Apple aj Android

Či už ste milovníkom jabĺk, alebo vám nie je ľahostajný obľúbený Samsung či iné telefóny so systémom Android, nabíjacia podložka iGET BLACKVIEW W1 je vhodná pre všetky zariadenia, ktoré podporujú bezdrôtové nabíjanie. A ak má váš telefón technológiu Qi, je to ešte lepšie. Môžete si tak užívať bleskové nabíjanie bez zbytočných káblov a konektorov.

Technické parametre

  • Výkon: 10 W
  • Farba: čierna alebo sivá
  • Indikácia nabíjania: LED
  • Napájací konektor: USB-C
  • Hmotnosť nabíjačky: 80 g
  • Hmotnosť celého balenia: 192 g
  • Rozmery zariadenia: 96 x 96 x 9 mm (šírka x výška x hĺbka)
  • Rozmery škatule: 116 x 116 x 37 mm (výška x šírka x hĺbka)
  • Obsah balenia:
  • 1x bezdrôtová nabíjačka iGET BLACKVIEW W1
  • 1x kábel USB-C na USB na pripojenie k nabíjačke
  • 1x používateľská príručka
.
ParameterHodnota
VýrobcaiGET
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.