Peňaženka Hobbit | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-20%

Peňaženka Hobbit

Praktická peňaženka s motívom obľúbeného filmu Hobbit. Peňaženka je vyrobená z kvalitného materiálu a jej výhodou je uzatváranie na suchý zips.

Akcia
3,99 € s DPH
4,99 €
3,33 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:3

EAN: 8595054226138

Praktická peňaženka s elegantným a funkčným dizajnom Hobbit, ideálna pre deti. Táto peňaženka je vybavená uzatváraním na suchý zips, čo zabezpečuje bezpečné a spoľahlivé uchovávanie jej obsahu. Vďaka tomu sa nemusíte obávať, že by sa jej obsah mohol vypadnúť alebo znečistiť.

Vnútorný priestor peňaženky je dobre usporiadaný a obsahuje viacero praktických kapsičiek. Nájdete tu oddelené priestory na bankovky, mince a doklady, čo umožňuje systematické usporiadanie financií a osobných dokumentov. Tento usporiadaný systém vám uľahčuje rýchly prístup k jednotlivým veciam a udržiava ich dobre zorganizované.

Peňaženka je v detskej, príjemnej béžovej farbe, ktorá je vhodná pre deti a jej jednoduchý, no štýlový vzhľad zaujme nielen malých používateľov, ale aj ich rodičov. S touto praktickou a atraktívnou peňaženkou si vaše deti môžu osvojiť dôležité návyky zodpovedného nakladania s peniazmi a dôležitými dokumentmi už od najútlejšieho veku.


Farba: Béžová.

ParameterHodnota
FarbaBežová
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.