Závesné obaly Alpha Leitz - (zelené) | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-20%

Alpha Leitz Závesné obaly - (červené)

Závesné obaly v červenej farbe od značky Leitz sú skvelým doplnkom do každej kancelárie alebo domáceho prostredia. Sú vhodné na dierované dokumenty vo formáte A4. Disponuje aj plastovým rozlišovačom s možnosťou umiestnenia na vodorovnú alebo zvislú stranu obalu. 

Akcia
1,64 € s DPH
2,05 €
1,37 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:1

EAN: 4002432332076

Alpha Leitz Závesné obaly - (červené)

Závesný obal na usporiadanie voľných listov vo formáte A4 je praktickým a spoľahlivým spôsobom, ako organizovať vaše dokumenty. 

Jeho vnútro je vybavené otvormi na úchytky po oboch stranách, čo umožňuje jednoduché umiestnenie do rýchloviazačov (ktoré nie sú súčasťou obalu). 

Okrem toho je súčasťou obalu aj plastový index s vymeniteľným papierovým štítkom, ktorý vám umožňuje jednoducho označiť a identifikovať obsah. 

Vďaka červenej farbe a značke Alpha Leitz tento závesný obal nielenže ponúka praktické usporiadanie dokumentov, ale tiež dodáva vašej pracovnej ploche farebnú a profesionálnu nótu. 

Ideálny pre použitie v kanceláriách, domácnostiach alebo školách, tento závesný obal vám pomôže udržať vaše dokumenty v poriadku a zároveň zabezpečí jednoduchý prístup k nim.

Značka: Leitz 

Farba: Červená

Formát: A4

ParameterHodnota
FormátA4
ZnačkaLeitz
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.