Alpha Leitz Závesné obaly - (modré) | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-20%

Alpha Leitz Závesné obaly - (modré)

Závesné obaly v modrej farbe od renomovanej značky Leitz sú skvelým doplnkom do každej kancelárie alebo domáceho prostredia. Sú vhodné na dierované dokumenty vo formáte A4. Disponuje aj plastovým rozlišovačom s možnosťou umiestnenia na vodorovnú alebo zvislú stranu obalu. 

Akcia
1,64 € s DPH
2,05 €
1,37 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:1

EAN: 4002432332083

Alpha Leitz Závesné obaly - (modré)

Závesný obal na voľné listy vo formáte A4 je praktickým a efektívnym spôsobom, ako organizovať a chrániť vaše dokumenty. 

Jeho vnútro je vybavené otvormi na úchytky po oboch stranách, umožňujúcimi jednoduché a bezpečné umiestnenie do rýchloviazačov (ktoré nie sú súčasťou obalu). 

Súčasťou obalu je aj plastový index s vymeniteľným papierovým štítkom, ktorý vám umožňuje ľahké označenie a identifikáciu obsahu. 

Modrá farba dodáva obalu štýlový a profesionálny vzhľad, čo ho robí ideálnou voľbou pre kancelárie, domácnosti alebo školy. 

Tento závesný obal vám pomôže udržať vaše dokumenty v poriadku a zároveň zabezpečí jednoduchý prístup k nim, čo z neho robí praktický a nenahraditeľný doplnok pre vašu kancelársku alebo študentskú výbavu.

Formát: A4

Farba: Modrá

Značka: Leitz

ParameterHodnota
FormátA4
ZnačkaLeitz
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.