Honeywell Xenon Performance 1952g, BT, 2D, SR, kit (USB), black - prezentační | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Honeywell
Darček k objednávke
-52%

Honeywell Xenon Performance 1952g, BT, 2D, SR, sada (USB), čierna - prezentácia

Druh kódu:1D (čiarový kód), 2D (qr kód); Typ snímača:Imager; Rozhranie:USB, BlueTooth; Vlastnosti:Bezdrôtová technológia
Akcia
513,11 € s DPH
1068,98 €
427,59 € bez DPH
U dodávateľa 1 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:513

EAN: 3055256

Bluetooth skener, 2D, imager (štandardný dosah), vrátane.: kábel (USB, priamy, 3 m, čierny), nabíjacia/prevádzková kolíska (prezentácia), batéria, 2400 mAh, farba: čierna

Plošná zobrazovacia jednotka Honeywell Xenon 1952g zachytáva vyblednuté a poškodené 1D/2D čiarové kódy rovnako spoľahlivo a rýchlo ako poštové kódy Digimarc, OCR a DOT (v závislosti od konfigurácie). To šetrí čas používateľov a zákazníkov, takže je ideálny pre maloobchod, logistiku a dopravu. Vďaka bezdrôtovému pripojeniu Bluetooth sa výkon snímača plochy výrazne zvyšuje a umožňuje snímanie čiarových kódov bez obmedzenia káblovým pripojením, čo zaručuje maximálnu flexibilitu a väčšiu voľnosť pohybu.

Plošná zobrazovacia jednotka Xenon 1952g je vďaka širokému sortimentu príslušenstva individuálne použiteľným spoločníkom. Pomocou nástenného držiaka sa plošný snímač ľahko pripevní na stenu. Vďaka pevnému držiaku zostáva vždy v požadovanej polohe a automaticky zachytáva čiarové kódy v režime prezentácie. Navyše je tento výkonný snímač úplne spätne kompatibilný. Vďaka tomu sa môže používať s existujúcim príslušenstvom svojich predchodcov. To šetrí náklady a zabezpečuje vysokú návratnosť investícií..

ParameterHodnota
VýrobcaHoneywell
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.