SONY PS4 hra God of War 3 - Remastered | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Sony
Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

God of War 3 - Remastered PS4

Hra na konzolu PS4
Pozrieť podobné produkty

EAN: 711719993193

Pomsta spartského bojovníka

Hra God of War 3 sa odohráva v brutálnom svete gréckych bohov a podsvetia. Ste Kratos - bývalý spartský bojovník, ktorého rozmary bohov pripravili o celú rodinu. Vraciate sa ako boh vojny, pripravený pomstiť sa všetkým, ktorí vám v živote ukrivdili. Príbeh vás prevedie od tých najtemnejších kútov podsvetia, až po samotný Olymp, kde si zmeriate sily s pánom božstiev - Diom. 

Prepracovaný boj

Vyzbrojení dvoma čepeľami, špeciálnymi rukavicami a mágiou. Herná séria God of War je známa svojimi prepracovanými bojmi, ktoré nezaostávajú ani v treťom pokračovaní. Využívajte bohaté a rôznorodé kombá na to, aby ste zvíťazili nielen nad hordou nepriateľov, ale aj náročnými bossmi. 

Zážitok, stvorený pre next-gen

God of War 3: Remastered je vylepšenou verziou pôvodnej hry. Samozrejmosťou sú všetky DLC balíky, no poteší rozlíšenie Full HD a snímková frekvencia 60 fps. Vďaka tomu dostanete perfektne ostrý a plynulý zážitok, ktorý dá vášmu hraniu úplne nový rozmer. 


Technické špecifikácie: 

Platforma: PS4

Žáner: Akcia

Multiplayer: Nie

ParameterHodnota
VýrobcaSony
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.