Minecraft - Nintendo Switch | Fuego.sk | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Nintendo
Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

Minecraft - Nintendo Switch

Najobľúbenejšia sandboxová hra sa vracia, tentokrát pre konzoly Nintendo Switch. Táto edícia má ovládanie prispôsobené možnostiam ovládačov JoyCon. Pre zariadenia:Nintendo Switch
Pozrieť podobné produkty

EAN: 045496420628

Hra pre každého

V kreativite sa medze nekladú! Či už sa chcete dostať do sveta Minecraftu vy, alebo plánujete túto hru ako darček pre najmenších, hra má čo ponúknuť ľuďom v každom veku. Prežite v pôsobivej krajine z kociek, ťažte vzácne zdroje a postavte si dom, alebo rovno celý hrad, presne podľa vašich predstáv.

Prispôsobené ovládanie

Konzolová verzia hry Minecraft prichádza v krajšom grafickom kabáte a s ovládaním, ktoré sadne ako uliate konzolám. Pohyb v menu, alebo v inventári je ako šitý pre konzoly Nintendo Switch.

Od prvej chalúpky po zložité stroje

Čo si dokážete predstaviť, to viete v hre Minecraft postaviť. Či už ide o jednoduché obydlie s posteľou a strechou nad hlavou, alebo zložité automatizované mechanizmy. Minecraft nie je len o kreativite, no dokáže poriadne potrápiť aj vaše logické myslenie. Ako sa vysporiadate s nástrahami tohto sveta?

Technické špecifikácie: 

Platforma: Nintendo Switch

Žáner: Adventúra/Akcia

Multiplayer: Áno

ParameterHodnota
VýrobcaNintendo
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.