Wacom One by Wacom, Small - grafický tablet | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Wacom
Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

Wacom One by Wacom, malý - grafický tablet

Uhlopriečka pracovnej plochy:7"; Rozlíšenie:Nešpecifikované; Rozhranie:USB 2.0; Vlastnosti tabletu:Rozpoznanie tlaku pera
Pozrieť podobné produkty

EAN: 4949268621052

One od spoločnosti Wacom, stredná

Jednoduchá digitálna tvorba

Vy a váš počítač v tvorivej harmónii. Pomocou pera môžete ľahko a prirodzene skicovať, kresliť a upravovať fotografie. Jednoduchšie to už byť nemôže.

Prírodná tvorba perom

Rýchla odozva pera, ergonomický dizajn a funkcie snímania tlaku vám umožnia skicovať, kresliť, maľovať a upravovať fotografie prirodzeným spôsobom. Pero nepotrebuje batérie, takže je ľahké, dokonale vyvážené a dostatočne pohodlné na to, aby ste ho mohli používať tak dlho, ako potrebujete. Zážitok z kreslenia je takmer rovnaký ako pri kreslení na papier.

Posuňte svoju prácu na vyššiu úroveň

Skicujte a maľujte presnejšie. Naša technológia elektromagnetického pera poskytuje vynikajúcu kontrolu a presnosť. Vaše umelecké projekty s tabletom One by Wacom budú vždy presne podľa vašich predstáv vďaka presnému snímaniu pera na celom tablete. Upravujete fotografie? Všetko od zložitého orezávania až po jemné úpravy farieb je oveľa jednoduchšie. Pripravte sa na ešte viac lajkov.

Vyberte si digitálne plátno

Vyberte si veľkosť, ktorá vám vyhovuje. Malá verzia zaberá na stole málo miesta, ale stále poskytuje dostatok pracovného priestoru na tvorbu. Verzia Medium ponúka väčšiu plochu na väčšie ťahy perom - a viac priestoru na vyjadrenie. Obe verzie sú dostatočne kompaktné na to, aby sa ľahko zmestili do tašky na notebook.

Jednoduché nastavenie

Nech už chcete vytvoriť čokoľvek, aplikácia One by Wacom vám to uľahčí. Tablet má všetko, čo potrebujete, takže sa ľahko pustíte do ďalšieho projektu. Stačí pripojiť kábel USB k počítaču Mac alebo PC, stiahnuť a nainštalovať ovládač a môžete začať. Je to naozaj jednoduché..

ParameterHodnota
VýrobcaWacom

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.