Bitdefender Internet Security - 3PC, 1 rok | Fuego.sk | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Bitdefender
Darček k objednávke

Bitdefender Internet Security - 3PC na 1 rok- elektronická licencia na e-mail

Pre koho je licencia určená:Komerčné, Pre domácnosti; Jazyk:Český, Slovenský; Perióda platby:1 rok; Typ licencie:Online ESD; Počet zariadení:3
37,45 €s DPH
31,21 €bez DPH
U dodávateľa 1 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:37

Bitdefender - Internetová bezpečnosť

Bitdefender Internet Security obsahuje najlepšiu ochranu pre systém Windows bez spomalenia systému. Chráni vás pred všetkými typmi malvéru vrátane sofistikovaných útokov ransomvéru.

Kľúčové vlastnosti Bitdefender Internet Security:

  • Inteligentný antivírus - Ochrana v reálnom čase proti vírusom a ransomvéru
  • Bezpečné online platby - zabezpečte si svoje online bankovníctvo
  • Ochrana pri prehliadaní webu - Chráni pred phishingom a podvodnými útokmi a umožňuje spravovať sledovacie zariadenia, tzv. sledovacie zariadenia, ktoré o vás zhromažďujú údaje
  • Súkromie - zostaňte v anonymite, keď ste online, a získajte ochranu aj vo verejnej sieti Wi-Fi
  • Ochrana webovej kamery a mikrofónu - žiadne neautorizované aplikácie nemajú prístup k webovej kamere ani mikrofónu
  • Rodičovská kontrola - chráňte bezpečnosť svojich detí pri práci na PC, MAC alebo mobilnom telefóne
  • Firewall - blokuje neoprávnené vniknutia a filtruje sieťovú prevádzku
  • Bitdefender VPN - Chráni súkromie všetkých vašich zariadení

Úplný zoznam funkcií

Operačný systém Windows

OCHRANA

Kompletná ochrana údajov v reálnom čase

Najúčinnejšie riešenie proti škodlivému softvéru, ktoré je v súčasnosti k dispozícii. Bitdefender Internet Security chráni pred všetkými internetovými hrozbami, od vírusov, červov a trójskych koní až po ransomvér, zero-day exploity, rootkity a spyware. Vaše údaje a súkromie sú v bezpečí.

Pokročilá ochrana pred hrozbami

Bitdefender Internet Security používa detekciu správania procesov na dôkladné monitorovanie aktívnych aplikácií. Vokamihu, keď zistí niečo podozrivé, okamžite reaguje, aby zabránil infekciám.

Viacvrstvová ochrana pred ransomvérom

Viacvrstvový prístup Bitdefenderu proti ransomvéru zahŕňa vrstvu ochrany údajov, ktorá chráni vaše dokumenty, obrázky, videá a hudbu pred akýmkoľvek útokom ransomvéru. V spojení s pokročilou ochranou pred hrozbami?chráni vaše najdôležitejšie súbory pred zašifrovaním ransomvérom.

Záchranný režim

Niektoré sofistikované vírusy, ako napríklad rootkity, je potrebné pred spustením systému Windows odstrániť. Keď program Bitdefender Internet Security zistí takéto hrozby, reštartuje počítač v záchrannom režime na vyčistenie a obnovenie.

Bezpečné súbory

Pomocou programu Bitdefender Safe Files môžete zabrániť neoprávneným zmenám najdôležitejších súborov. Stačí pridať priečinky do zoznamu sledovaných a Bitdefender ochráni súbory v nich uložené pred ransomvérom a inými typmi škodlivého softvéru. Prístup k bezpečným súborom majú len aplikácie, ktorým výslovne dôverujete.

Ochrana pred webovými útokmi

Naša technológia filtrovania webových stránok zaručuje, že nikdy nevstúpite na škodlivú webovú stránku. Pred kliknutím na odkaz sa uistite, že výsledky vyhľadávania sú bezpečné. Bitdefender Internet Security tiež blokuje všetky známe infikované odkazy.

Ochrana proti podvodom

Bitdefender Internet Security prináša zásadné zmeny v spôsobe zisťovania a zastavovania online hrozieb. Nové inteligentné technológie pre kybernetické hrozby dokážu analyzovať a identifikovať podozrivú aktivitu na úrovni siete a blokovať sofistikované exploity, škodlivý softvér alebo adresy URL súvisiace s botnetmi a útokmi hrubou silou.

Anti-Spam

Filtruje nerelevantný obsah v doručenej pošte. Je k dispozícii pre e-mailových klientov (Microsoft Outlook, Thunderbird)

Anti-Phishing

Bitdefender Internet Security rozpozná a zablokuje podvodné webové stránky, ktoré sa tvária ako dôveryhodné, aby zabránil krádeži finančných údajov, ako sú heslá alebo čísla kreditných kariet.

Boj proti podvodom

Pokročilý systém filtrovania vás upozorní vždy, keď navštívite webové stránky, ktoré sa môžu pokúsiť ukradnúť vaše údaje.

VÝKON

Autopilot

Nový autopilot bol navrhnutý tak, aby fungoval ako bezpečnostný poradca a poskytoval vám hlbší prehľad o vašej bezpečnostnej pozícii. Jeho inteligentné funkcie znamenajú, že dokáže odporučiť bezpečnostné opatrenia v kontexte vašich systémových požiadaviek a metrík používania.

Režimy pre hry, filmy alebo prácu

Bitdefender Internet Security rozpozná, kedy hráte, pracujete alebo sledujete film, takže vie, kedy vás nemá obťažovať zbytočnými požiadavkami. Takto sa môžete sústrediť na to, čo je dôležité. V závislosti od toho, čo robíte na svojich zariadeniach, Bitdefender dočasne zastaví vyskakovacie okná, upraví vizuálne nastavenia a pozastaví nepodstatné aktivity na pozadí, aby ste si mohli naplno užívať svoje zariadenia.

Globálna proaktívna sieť

Väčšina skenovania sa vykonáva v cloude, takže skenovanie nemá prakticky žiadny vplyv na vaše miestne zdroje. To znamená, že rýchlosť a výkon vášho systému zostanú nezmenené. Vaše súbory zostávajú úplne súkromné: Bitdefender neskenuje skutočný obsah vašich súborov a nikdy ich neukladá do cloudu.

Bitdefender Photon™

Táto inovatívna, exkluzívna technológia pomáha programu Bitdefender Internet Security prispôsobiť sa hardvérovej a softvérovej konfigurácii vášho systému, aby sa šetrili počítačové zdroje a zvýšila sa rýchlosť a výkon.

Režim slabej batérie

Táto užitočná a inteligentná funkcia šetrí životnosť batérie notebookov a tabletov tým, že dočasne upravuje systémové nastavenia, ako je displej, chladenie systému, aktualizácie systému a pripojenie Bluetooth.

PRIVÁTNE

Bitdefender VPN

S Bitdefender VPN sa môžete prestať obávať o svoje súkromie na webe. Chráni vašu online prítomnosť šifrovaním všetkej internetovej komunikácie. Bitdefender Internet Security zahŕňa až 200 MB šifrovanej prevádzky denne pre vaše zariadenia so systémami Windows, Android, macOS a iOS.

Rodičovská kontrola

Rodičovská kontrola poskytuje rodičom digitálnu pomoc a deťom poskytuje dodatočnú bezpečnosť pri práci online. Filtrujú nevhodný obsah a umožňujú obmedziť čas, ktorý deti trávia na telefóne. Prihláste sa na diaľku do aplikácie Bitdefender Central, aby ste mali prehľad a kontrolu nad spravovaným zariadením.

Správca hesiel

Svoje heslá, informácie o kreditných kartách a ďalšie citlivé údaje uchovávajte v bezpečí kybernetického trezoru. Sú ľahko dostupné, kedykoľvek ich budete potrebovať. Správca hesiel ponúka možnosť automatického vypĺňania formulárov online a dokonca odporúča bezpečné heslá.

Ochrana webových kamier a mikrofónov

Chráňte svoje súkromie a zabráňte neoprávnenému používaniu webovej kamery alebo mikrofónu. Webová ochrana vás upozorní, keď sa aplikácia pokúsi získať prístup k webovej kamere alebo mikrofónu, a umožní vám zabrániť neoprávnenému prístupu.

Súkromná brána firewall

So softvérom Bitdefender Internet Security získate silnú vrstvu sieťovej ochrany, takže vaše osobné údaje zostanú v bezpečí pred hackermi a špehmi.

Skartovač súborov

Tento nástroj použite, ak chcete súbor úplne odstrániť a nezanechať po ňom v počítači žiadnu stopu.

Šifrovanie súborov

Vytvorte si v počítači šifrované, heslom chránené trezory pre dôveryhodné a citlivé dokumenty.

Poradca pre bezpečnosť Wi-Fi

Dávajte pozor na zabezpečenie siete Wi-Fi a smerovača bez ohľadu na to, kde sa pripájate.

Posúdenie zraniteľnosti

Jedným kliknutím skontrolujte nedostatky a zraniteľnosti zabezpečenia. Bitdefender skontroluje, či je systém aktualizovaný alebo zraniteľný, či chýbajú bezpečnostné záplaty systému Windows. Zistí tiež potenciálne nebezpečné nastavenia systému a potom navrhne najvhodnejšiu opravu.

Bezpečné online bankovníctvo

Používajte online bankovníctvo a nakupujte v špeciálne navrhnutom prehliadači, ktorý chráni vaše transakcie pred podvodmi. Bitdefender Safepay teraz automaticky vyplňuje údaje o kreditnej karte aj do fakturačných polí.

Ochrana v sociálnych médiách

Buďte v bezpečí pred škodlivými odkazmi a všetkými online hrozbami, ktoré vaši priatelia neúmyselne šíria prostredníctvom sociálnych sietí.

.

ParameterHodnota
VýrobcaBitdefender
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.