Bitdefender Mobile Security- Android, 1 rok | Fuego.sk | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Bitdefender
Darček k objednávke

Bitdefender Mobile Security pre Android - 1 zariadenie na 1 rok - elektronická licencia na e-mail

Pre koho je licencia určená:Komerčné, Pre domácnosti; Jazyk:Český, Slovenský; Perióda platby:1 rok; Typ licencie:Online ESD; Počet zariadení:1
11,82 €s DPH
9,85 €bez DPH
U dodávateľa 1 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:11

Bitdefender - mobilné zabezpečenie

Bitdefender Mobile Security poskytuje bezkonkurenčnú detekciu škodlivého softvéru v cloude a inteligentné zabezpečenie proti krádeži pre vaše zariadenie so systémom Android, prakticky bez vplyvu na batériu.

Kľúčové vlastnosti MOBILE SECURITY:

  • Smart Antivirus - ochrana v reálnom čase pred vírusmi a ransomvérom
  • Bezpečné online platby - Majte svoje online bankovníctvo v bezpečí
  • Ochrana pri prehliadaní webu - Chráni pred phishingom a podvodnými útokmi a umožňuje spravovať sledovacie zariadenia, tzv. sledovacie zariadenia, ktoré o vás zhromažďujú údaje
  • Súkromie - zostaňte v anonymite, keď ste online, a získajte ochranu aj vo verejnej sieti Wi-Fi
  • Ochrana pred krádežou - chráňte svoje zariadenia v prípade straty alebo krádeže
  • Bitdefender VPN - Chráni súkromie všetkých vašich zariadení

Úplný prehľad funkcií

Android

OCHRANA

Vynútené skenovanie a skenovanie po inštalácii

Kedykoľvek skontrolujte svoje zariadenia so systémom Android a uistite sa, že sú vaše aplikácie neškodné. Okrem toho antivírusový modul po každej inštalácii automaticky skontroluje aplikáciu a okamžite vás upozorní, ak predstavuje nejaké nebezpečenstvo.

Ochrana pri prehliadaní webových stránok

Pri prehliadaní internetu sa môžete dostať na nebezpečné miesta, ale systém Android vás vždy ochráni. Upozorní vás na webové lokality, ktoré obsahujú malvér, phishing alebo iné typy podvodného obsahu.

WearOn

Rozšírte zabezpečenie mobilného telefónu na inteligentné hodinky. Neviete, kde máte telefón? Pomocou zariadenia so systémom Android Wear môžete telefón nájsť aktivovaním kriku zvonenia, aby ste ho ľahko lokalizovali. Dostávajte upozornenia zakaždým, keď sa vzdialite od telefónu, aby ste ho nikde nenechali.

VÝKON

Autopilot

Nový autopilot bol navrhnutý tak, aby fungoval ako bezpečnostný poradca a poskytoval vám hlbší prehľad o vašej bezpečnostnej pozícii. Jeho inteligentné funkcie znamenajú, že dokáže odporučiť bezpečnostné opatrenia v kontexte vašich systémových požiadaviek a metrík používania.

Úspora batérie a energie

Program Bitdefender sme navrhli tak, aby vám poskytoval čo najefektívnejšiu ochranu v kombinácii s efektívnou správou energie. Keďže väčšina najnáročnejších operácií sa vykonáva v cloude, zdroje zariadenia sa nevyčerpávajú, takže výdrž batérie zostáva prakticky nezmenená.

Rýchly a svižný

Program Bitdefender je neuveriteľne výkonný proti škodlivému softvéru a nie je náročný na zdroje telefónu, takže neovplyvňuje výkon. Skenovanie na požiadanie je bleskurýchle a samotná aplikácia pridá k dĺžke reštartu zariadenia len jednu sekundu navyše.

PRIVÁTNE

Bitdefender VPN

S Bitdefender VPN sa nemusíte obávať o svoje súkromie na webe. Chráni vašu online prítomnosť šifrovaním všetkej internetovej komunikácie. Mobile Security zahŕňa až 200 MB šifrovanej prevádzky denne pre vaše zariadenie so systémom Android.

Uzamknutie aplikácie

Chráňte svoje najdôležitejšie aplikácie, aby nikto nemohol zmeniť vaše nastavenia alebo súkromné informácie. Bitdefender umožňuje chrániť aplikácie pomocou kódu PIN ako ďalšej vrstvy ochrany. Pomocou funkcie Smart Unlock môžete telefón nastaviť tak, aby umožňoval priamy prístup k chráneným aplikáciám pri používaní dôveryhodnej siete Wi-Fi.

Ochrana účtu

Priamo z telefónu so systémom Android skontrolujte, či sa vaše online kontá nepodieľajú na krádeži alebo kompromitácii údajov. Vzhľadom na množstvo populárnych webových lokalít a aplikácií, ktoré vydávajú varovania pred únikom databázy, je ľahké stratiť prehľad o svojich odhalených účtoch. Ochrana účtu vás upozorní, ak sú vaše citlivé údaje ohrozené, a potom vám umožní prijať opatrenia v závislosti od ich stavu.

Ochrana proti krádeži

Pomocou aplikácie Bitdefender Anti-Theft môžete v prípade straty alebo krádeže svoje zariadenie na diaľku lokalizovať, uzamknúť, vymazať alebo mu poslať správu. Telefón so systémom Android je schopný aj sebaobrany: upozorní každého, kto sa s ním pokúsi manipulovať vo vašej neprítomnosti, a pošle vám e-mail.

.

ParameterHodnota
VýrobcaBitdefender
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.