Animal Crossing: New Horizons - Nintendo Switch | Fuego.sk | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Nintendo
Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

Animal Crossing: New Horizons - Nintendo Switch

Žite na opustenom ostrove a pretvorte si ho k obrazu svojmu. Animal Crossing: New Horizons je ďalším titulom z populárnej série. Platforma: Nintendo Switch
Pozrieť podobné produkty

EAN: 045496425449

Celý ostrov je váš

Začiatky hry Animal Crossing: New Horizons sú skromné. Snažíte sa získať dostatok nástrojov a materiálu na vybudovanie obydlia, no neskôr získate pod palec celý ostrov. Zveľaďujte ho, pretvárajte k obrazu svojmu, no nezabúdajte, že k úspechu nevedie len tvrdá práca, ale hlavne priatelia. 

Život na pustom ostrove

Aké by to bolo ocitnúť sa na opustenom ostrove, ďaleko od modernej civilizácie? Animal Crossing: New Horizons ponúka odpoveď. Buďte sám sebe pánom a prežívajte pokojný život na ostrove. Neskôr získate nástroje, ktoré vám umožnia vytvárať nové rieky, premeniť vodu na súš, alebo stavať mosty, či nové cesty.

Udržujte dobré vzťahy

Na ostrove nežijete len vy, ale aj hŕstka dedinčanov. S nimi môžete vytvárať vzťahy a ak im pomôžete, určite sa vám niečim odmenia naspäť. 


Technické špecifikácie: 

Platforma: Nintendo Switch

Žáner: Simulátor/Adventúra

Multiplayer: Áno

ParameterHodnota
VýrobcaNintendo
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.