Samsung USB 3.1 Flash Disk 128GB Fit Plus | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Samsung
Darček k objednávke
-10%

Samsung USB 3.1 Flash disk 128 GB Fit Plus

Kapacita (v GB):128; Verzia USB:3.1
Akcia
21,72 € s DPH
24,13 €
18,10 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:21

EAN: 8801643233556

USB 3.1 Flash disk FIT Plus 128 GB
Použitie pre PC, notebook
Prenosová rýchlosť: až 400 MB/s

Obr. Větší úložiště, menší rozměry 1513508a

Väčší úložný priestor, menšie rozmery

Pridáva oveľa viac miesta, ale sama zaberá minimum miesta. Pripojením flash disku FIT Plus k inému zariadeniu okamžite získate ďalšie veľké úložisko, ale jeho veľkosť znamená, že môže bez problémov zostať pripojený dlhší čas. K svojmu obsahu tak môžete pristupovať kdekoľvek a kedykoľvek. Podporuje rozhranie USB 3.1, takže môžete prenášať súbory rýchlo a spoľahlivo.

Obr. Nechejte ho zapojený 1513508b

Nechajte ho zapojený

Získajte úložisko, ktoré je vždy k dispozícii. Kompaktné zariadenie FIT Plus vám po pripojení k zariadeniu nebude prekážať a zároveň vám poskytne viac priestoru na dáta. Vďaka jeho dizajnu ho môžete pripojiť k notebooku, inteligentnému televízoru alebo dokonca k autu bez obáv, že doň náhodne narazíte.

Vždy pripravený na prenos

Nie je potrebné šetriť miestom. A na druhej strane ušetríte čas. Najnovší štandard USB 3.1 poskytuje rýchlosť čítania až 400 MB/s1, takže vás pri prenose dát nebude nič zdržiavať. Napríklad 3GB video v rozlíšení 4K UHD môžete skopírovať z flash disku FIT Plus do počítača za 10 sekúnd.2 Budete mať na dosah viac filmov, hier a hudby.

Obr. Pětinásobná ochrana 1513508c

Päťnásobná ochrana

Vaše údaje budú vždy v bezpečí - kdekoľvek. Vďaka prvotriednej technológii spoločnosti Samsung a rozsiahlym skúsenostiam s výrobou flash diskov je FIT Plus mimoriadne spoľahlivým riešením na ukladanie dát. Odoláva vode, nárazom, extrémnym teplotám, magnetom a röntgenovému žiareniu. A to všetko s päťročnou zárukou.

.
ParameterHodnota
VýrobcaSamsung
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.