Polaroid Lab | Fuego.sk | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

Polaroid Lab

Preplnená fotogaléria? S laboratóriom Polaroid už nikdy nestrácajte ani chvíľu. Tento jedinečný systém premení digitálne momenty vo vašom telefóne na skutočné polaroidy, ktoré môžete uchovávať, uchovávať alebo zdieľať. Okamžitý vzorec pre nadčasové fotografie.
Pozrieť podobné produkty

EAN: 9120066089601

Polaroid lab

Viac ako 80 rokov inovácií Polaroid na dosah ruky. Laboratórium Polaroid funguje ako tmavá komora na pracovnej ploche, ktorá premieňa vaše digitálne fotografie na obrázky Polaroid pomocou 100% skutočnej filmovej chémie. Skutočne analógový proces vytvorený pre digitálny vek na premenu vašich pixelov na dôkaz.


Telefón na Polaroid

Laboratórium Polaroid používa systém 3 šošoviek na premietanie obrazu z vášho telefónu na film Polaroid, aby ste vytvorili fyzický moment, ktorý si môžete navždy uchovať.

Jednoduché koláže

Vytvárajte koláže jednoduchšie s aplikáciou Polaroid. Pripojte sa k laboratóriu a premeňte jeden obrázok na koláž dvoch, štyroch, šiestich alebo deviatich snímok v ľubovoľnej kompozícii, ktorá sa vám páči.

Oživte chvíle pomocou AR

Prejdite z digitálneho na analógový a späť s rozšírenou realitou. Urobte fotografiu a vložte do nej krátky film, ktorý si môžete pozrieť vy alebo vaši priatelia pomocou aplikácie Polaroid.

ParameterHodnota
VýrobcaKodak
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.