Panasonic Lumix DC-G100 | Fuego.sk | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

Panasonic Lumix DC-G100 + Lumix G Vario 12-32mm f/3,5-5,6 ASPH

Typ fotoaparátu:Kompakty s vymeniteľným objektívom; Typ displeja:Výklopný, Dotykový; Rozlíšenie videa:2160p; Typ pamäťovej karty:SDXC, SDHC, SDHC; Rozhranie:USB, Wi-Fi, Micro HDMI; Funkcie:Detekcia tvárí, Optická stabilizácia; Formát médií:RAW, JPEG, AVCHD
Pozrieť podobné produkty

EAN: 5025232940387

Panasonic Lumix DC-G100 + Lumix G Vario

Vysoká kvalita obrazu a zvuku dopĺňajú jednoduché ovládanie v praktickom kompaktnom tele. Táto digitálna jednooká bezzrkadlovka (DSLM) je navrhnutá špeciálne pre tvorcov obsahu.



Funkcie


Vyskúšajte fotoaparát navrhnutý špeciálne pre tvorcov obsahu.

Jej kompaktné telo ponúka všetko. Video 4K/30p a FHD/60p vo vynikajúcej kvalite. Jednoduché pripojenie smartfónu. Kreatívne funkcie. Môžete ju brávať so sebou a používať kdekoľvek!

Choďte a snímajte – bez chvenia.

Ak milujete cestovanie, obľúbite si chodenie von a snímanie. Preto má fotoaparát LUMIX G100 5-osový stabilizátor obrazu HYBRID I.S.* V kombinácii s objektívom LUMIX G je to všetko o chôdzi bez otrasov. * Iba na nahrávanie videa. Pri nahrávaní videa s rozlíšením 4K funguje 4-osová kompenzácia.

Rozpoznajte svoju tvár – nahrávajte presvedčivý zvuk.

Interný mikrofón využíva funkciu OZO Audio od spoločnosti Nokia. Vďaka rozpoznávaniu tváre sa rozsah a smer nahrávania automaticky nastavia na dosiahnutie pôsobivého zvuku aj bez externého mikrofónu.


Všetko jasné – vaša tvár aj pozadie

Svoj účel plní režim autoportrétového videa. Kým nahrávate, automaticky zaostruje na vašu tvár aj pozadie.


Maximalizujte svoju kreativitu pri tvorbe vlogu.

Vyjadrite sa pomocou skvelých efektov. Pri rozlíšení FHD vám maximálne 4-násobne spomalený záznam a maximálne 8-násobne zrýchlený záznam pomôžu vytvoriť drámu, komédiu alebo čokoľvek, čo v danom momente cítite.

Voľne skomponujte záber.

Monitor s ľubovoľným uhlom vyklopenia sa otáča o 180°, čo je ideálne pre autoportrétové video. Zábery z vysokého a nízkeho uhla? Žiadny problém. S 1 840 000 bodmi je navyše dobre čitateľný dokonca aj na jasnom slnečnom svetle.

Snímajte video pomocou pohodlných funkcií.

Užite si množstvo funkcií pre vlogerov, ako ste vy. Vertikálne snímanie videa je ideálne na prehrávanie na smartfónoch. Rámčekový indikátor REC zaručuje, že práve nahrávate.

Vychutnajte si snímky vo vynikajúcej kvalite 20,3 MP.

Veľký snímač MOS bez antialiasingového filtra. Vynikajúci objektív série LUMIX G. Výsledok? Všetka požadovaná kvalita obrazu, akú potrebujete vo fotoaparáte DSLM, a oveľa viac.

Odosielajte obsah do smartfónu – poľahky.

Stlačte tlačidlo Odoslať obrázok (smartfón) a je to. Vďaka párovaniu cez Bluetooth® je to také jednoduché.

Pohybujte sa voľne a snímajte s týmto kompaktným príslušenstvom.

Je to úchyt. Je to statív. Je to DMW-SHGR1.* Kompaktný a ľahký na snímanie pri chôdzi aj dlhé snímanie. Obsahuje ovládacie prvky nahrávania, zastavenia, clony a spánku.

ParameterHodnota
Typ pamäťovej karty
SDXC
SD
Rozlíšenie videa2160p
VýrobcaPanasonic
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.