Tablet UMAX VisionBook 8C | Fuego.sk | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

Tablet UMAX VisionBook 8C

Typ displeja:IPS LED; Uhlopriečka displeja:8"; Rozlíšenie displeja (pix.):1280 x 800; Procesor:MediaTek; Počet jadier:8; Operačný systém:Android; Frekvencia (GHz):1,6; Pamäť RAM (MB):2048; Pamäť interná (GB):32; Pamäť externá:Micro SD až 128 GB; Fotoaparát zadný (Mpix):5; Fukcie:Wi-Fi, BlueTooth, 4G externí; Fotoaparát predný (Mpix):2

Pozrieť podobné produkty

EAN: 8595142719184

UMAX TAB VisionBook Tablet 8C LTE


Výkonný 8" tablet s 2GB RAM, 32GB úložiskom, GPS, LTE a Android 10

VisionBook 8C LTE je výkonný a cenovo dostupný tablet pre každodenné použitie doma aj na cestách s podporou LTE technológie. Podarený dizajn s kovovým zadným krytom je doplnený kvalitným 8" IPS displejom (1280x800), výkonným osemjadrovým procesorom SC9863, fotoaparátom 5MP s autofokusom a výkonnou grafikou pre hranie hier a prehrávanie multimédií. Operačná pamäť má kapacitu 2GB a základný úložný priestor. Pokiaľ chcete využiť tablet na telefonovanie alebo surfovanie na webe kdekoľvek na cestách, vložte SIM kartu do slotu v tablete a môžete sa ihneď pripojiť k internetu alebo telefonovať.Nechýba ani GPS prijímač, tablet teda dobre poslúži aj ako navigácia na cestách.



Google GMS certifikácia

Nový VisionBook 8C LTE ponúka najnovší certifikovaný operačný systém Android 10. (Go Edition). Certifikát Google GMS umožňuje neobmedzené inštalovanie tisícov aplikácií alebo hier v obchode Google Play. S novým systémom Android 10 môžete bezplatne používať najnovšie služby Google.

4G LTE technológia

Pod skratkou LTE sa skrýva celý názov Long Term Evolution. Táto technológia nadväzuje na súčasnú 3G sieť a prináša vylepšenia v niekoľkých ohľadoch. Tým najzásadnejším je samozrejme navýšenie rýchlosti v oboch smeroch – sťahovanie aj nahrávanie. LTE je schopné vyvinúť teoretickú maximálnu rýchlosť až 172,8 Mb/s pri sťahovaní a 57,6 Mb/s pre upload pri šírke kanála 20 MHz. V praxi je rýchlosť samozrejme o poznanie nižšia, pretože je delená medzi množstvo iných užívateľov, operátori navyše často používajú menšiu šírku kanálu.

Operačný systém Android 10 (Go Edition)

Google novú verziu prezentuje ako múdrejšiu a jednoduchšiu verziu, ktorá sa prispôsobuje používateľom, a to hlavne vďaka podpore umelej inteligencie. Transparentná kontrola aplikácií a ich oprávnenie pekne na jednom mieste s možnosťou nastavenia (napríklad v akých situáciách má konkrétna aplikácia prístup k vašej polohe). Bezpečnostné aktualizácie sa budú novo šíriť automaticky cez Google Play. Nový systém tiež predlžuje výdrž batérie tým, že obmedzuje aplikácie, ktoré nepoužívate tak často. Nechýba prepracovaná rodičovská kontrola aj s možnosťou sledovania polohy zariadenia. Sledovanie času stráveného na telefóne s možnosťou nastavených denných limitov pre jednotlivé kategórie.


ParameterHodnota
Pamäť externáMicro SD až 128 GB
Batéria (mAh)4000-4999
Frekvencia (GHz)1,6
Operačný systémAndroid/Windows
VýrobcaUMAX
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.