UMAX TAB VisionBook Tablet 10Wr | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

UMAX TAB VisionBook Tablet 10Wr

Typ displeja:IPS LCD; Uhlopriečka displeja:10,1"; Rozlíšenie displeja (pix.):1280 x 800; Procesor:Intel; Počet jadier:2; Operačný systém:Windows 10; Frekvencia (GHz):1,1; Pamäť RAM (MB):4096; Pamäť interná (GB):64; Fotoaparát zadný (Mpix):5; Fukcie:Wi-Fi, BlueTooth; Fotoaparát predný (Mpix):2; Konektory:USB, USB-C, Mini HDMI, 3,5 mm jack
Pozrieť podobné produkty

EAN: 8595142719382

UMAX TAB VisionBook Tablet 10 Wr

UMAX VisionBook 10Wr Tab Výkon notebooku, prenosnosť tabletu, dlhá výdrž na batériu, dotyková obrazovka a známe prostredie Windows 10, to je VisionBook 10Wr TAB, ktorý sa skvele hodí pre všetky vaše obľúbené každodenné činnosti doma aj na cestách. Moderné technológie, úsporná prevádzka, atraktívny dizajn, kvalitný displej, možnosti rozšírenia a skvelý pomer cena/výkon sú hlavnými benefitmi tejto novinky z dielniky Umaxu.



Elegantný a kompaktný Umax VisionBook 10Wa Tab s odnímateľnou klávesnicou je unikátny tablet a notebook v jednom zariadení. Ponúka 10,1 palcový IPS displej s rozlíšením 1280x800 a pomerom strán 16:10 pre vynikajúcu kvalitu obrazu pre prácu a zábavu. Vďaka skvele vyriešenej odnímateľnej klávesnici, ktorá slúži súčasne ako obal na tablet, premeníte VisionBook 10Wa Tab na notebook v priebehu niekoľkých sekúnd. Pre pripojenie externých zariadení tabliet obsahuje USB 3.0 port aj Type-C port. Tablet je možné pripojiť k monitoru alebo televízii vďaka HDMI výstupu. Vďaka použitej technológii je tablet schopný pracovať na jedno nabitie batérie až 6 hodín. Potešia predné aj zadné kamery s 2MP rozlíšením.


Úsporný procesor Intel Apollo Lake

Srdcom notebooku je úsporný procesor Intel Apollo Lake, ktorý je vyrábaný na 14nm procese s TDP 6W a je doplnený grafikou Intel 9.generácie známej u procesorov Skylake. Procesor z rodiny Intel Apollo Lake sľubuje o 30% vyšší výkon oproti predchádzajúcej generácii procesorov a úspornú prevádzku. VisionBook 12Wa so 4GB RAM je schopný pracovať 6-8 hodín na jedno nabitie batérie.


Windows 10 Pro

Windows 10 Pro je rýchly a známy systém. Ponúka Štart a panel hľadania vám umožní čokoľvek rýchlo nájsť. Fotky a videá môžete ľahko usporiadať, upraviť a zdieľať. Microsoft Edge vám umožní rýchlejšie surfovať na internete. Ak máte malú firmu a požadujete rozšírenú funkčnosť, je systém Windows 10 Pro presne pre vás. Funkcie zabezpečenia integrované vo Windows 10 Pro, medzi ktoré patrí brána firewall a ochrana pred internetovými útokmi, vám dávajú istotu, že budete chránení pred vírusmi, malwarom a ransomwarom. Windows 10 Pro ponúka jednoduché a flexibilné riadenie, takže zvládnete viac práce.
ParameterHodnota
Pamäť externáSDHC/SDXC
Konektory3,5 mm jack
Batéria (mAh)3000-3999
Frekvencia (GHz)1,1
Operačný systémAndroid/Windows
Uhlopriečka displeja10,1"
VýrobcaUMAX
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.