Ratchet & Clank: Rift Apart - PS5 | Fuego.sk | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Sony
Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

Ratchet & Clank: Rift Apart - PS5

Pre zariadenia:Playstation 5
Pozrieť podobné produkty

EAN: 711719825791

Ratchet a Clank sú späť! 

Známa herná dvojica sa vracia, tentokrát v dobrodružstve, ktoré ich zavedie naprieč dimenziami. Tešiť sa môžete na množstvo známych tvárí, ktoré sa v pokračovaní populárnej hernej série Ratchet & Clank vracajú späť. Opäť je na vás prekonať plány zlého cisára, plánujúceho ovládnuť všetky svety. 

Ratchet & Clank: Rift Apart ponúka špičkové grafické spracovanie a technológie, ťažiace z výkonu novej generácie herných konzol PS5. 

Skákanie naprieč svetmi

Populárna plošinovka Ratchet & Clank tentokrát zvyšuje stávky a preskáčete nielen náročnými levelmi, ale aj svetmi, ktoré sa v dôsledku zlomyseľného plánu cisára otvárajú. Ste pripravení?

Parádne ozvučenie

Ratchet & Clank: Rift Apart prichádza s novou technológiou Tempest 3D AudioTech, ktorá prináša priestorový zvuk tak, ako ste to ešte nezažili. Zvuky budete počuť nad sebou, či za chrbtom a môžete podľa nich jednoducho nájsť nepriateľov. Funguje len na kompatibilných slúchadlách. 

Technické špecifikácie: 

Platforma: PS5

Žáner: Akcia/Adventúra

Multiplayer: Nie

ParameterHodnota
VýrobcaSony
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.