SAMSUNG UE75AU9072 75" Crystal UHD TV Série AU9072 (2021) 3840x2160 | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

SAMSUNG UE75AU9072 75" Crystal UHD TV Série AU9072 (2021) 3840x2160

Veľkosť uhlopriečky obrazovky (v palcoch):75"; Operačný systém TV:Tizen; Rozlíšenie:4K UHD 3840x2160, Ultra HD 4k 3840x2160; Formát obrazovky:16:9; Technológia TV:LED, OLED; Tuner:DVB-T2, DVB-S2, DVB-C; Funkcie:Wi-Fi, USB prehrávanie, Webový prehliadač, Teletext, BlueTooth, VESA uchytenie; Rozhranie:HDMI, USB, LAN; Počet USB portov:2; Energetická trieda:G
Pozrieť podobné produkty

EAN: 8806092021013

SAMSUNG UE75AU9072  75"

Užite si sledovanie naplno z pohodlia domova


Vychutnajte si realistické farebné odtiene vo výkonnom 4K

Výkonný upscaling 4K zaisťuje, že získate až 4K rozlíšenie pre váš obľúbený obsah. Vďaka prepracovanej technológii mapovania farieb zažijete aj realistickejšie farebné odtiene.

Uvidíte tmu aj svetlo v každej scéne

Vysoký dynamický rozsah HDR zvyšuje škálu úrovne svetla na vašom televízore, takže si môžete vychutnať obrovské spektrum farieb a všetky vizuálne detaily aj v tých najtemnejších scénach.

Pozdvihnite svoj herný zážitok s Xcelerate

Poďme sa pozrieť na najnovšie herné technológie, ktoré vám pomôžu vyhrať viac hier.

Scény meniace hru v celom rozsahu

Pomery obrazovky 21:9 a 32:9 vám poskytnú ďalšiu zobrazovaciu plochu, ktorú potrebujete, aby ste maximalizovali herný zážitok? a vyhrali. Optimalizujte svoje hranie pomocou Game Baru, ponuky na obrazovke, ktorá vám umožní upravovať pomer obrazovky v reálnom čase, kontrolu oneskorenia na vstupe, FPS, HDR, nastavenia bezdrôtových slúchadiel a ďalšie.

Okamžite reaguje na vaše príkazy

Zapojte sa do hry rýchlejšie vďaka režimu automatickej nízkej latencie (ALLM), ktorý optimalizuje obrazovku, takže máte k dispozícii viac ovládacích prvkov so sotva znateľným oneskorením na vstupe. Zažite plynulé hranie vo svojej najpôsobivejšej podobe bez rozostrenia pohybu a chvenia.

Televízor a soundbar v dokonalej harmónii

Obklopte sa zvukom z TV a soundbaru, ktoré sú perfektne harmonicky zladené. Q-Symphony umožňuje jedinečné simultánne fungovanie televíznych reproduktorov so soundbarom pre lepší priestorový efekt bez stlmenia TV reproduktorov.

Zobrazte všetko na jednej obrazovke

Sledujte, čo je v televízii a na telefóne na jedinej obrazovke. Či už sa jedná o živé športové štatistiky alebo videonávody k hrám, jednoducho pripojte smartfón a užite si viac obrazoviek naraz.


ParameterHodnota
RozhraniaWi-Fi
Tuner
DVB-C
DVB-S2
DVB-T2
Operačný systém TVTizen
Technológia TVOLED
Uhlopriečka obrazovky75"
RozlíšenieUltra HD 4k 3840x2160
Formát obrazovky16:9
Energetická triedaG
VýrobcaSamsung
Rozhranie
LAN
USB 3.0
BlueTooth
HDMI
Funkcie
VESA uchytenie
Teletext
Webový prehliadač
USB prehrávanie
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.