SAMSUNG QE65QN85A 65" NEO QLED TV 3840x2160 | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

SAMSUNG QE65QN85A 65" NEO QLED TV 3840x2160

Veľkosť uhlopriečky obrazovky (v palcoch):65"; Operačný systém TV:Tizen; Rozlíšenie:4K UHD 3840x2160, Ultra HD 4k 3840x2160; Formát obrazovky:16:9; Technológia TV:QLED; Tuner:DVB-T2, DVB-S2, DVB-C; Funkcie:Wi-Fi, USB prehrávanie, Webový prehliadač, Teletext, BlueTooth, VESA uchytenie; Rozhranie:HDMI, USB, LAN; Počet USB portov:2; Energetická trieda:F, G
Pozrieť podobné produkty

EAN: 8806092024939

SAMSUNG QE65QN85A 65"

Vývoj Neo QLED prichádza s technológiou Quantum Matrix Technology, ktorá precízne riadi naše exkluzívne a nové Quantum Mini LED diódy. Vďaka presnému ovládaniu svetla si môžete vychutnať podrobné detaily aj v najtmavších či najjasnejších scénach.


Inteligentný procesor zdokonalený hlbokým učením

Výkonný kvantový procesor spoločnosti Samsung s hlbokým učením vytvára tie najpresnejšie a najprispôsobivejšie zážitky, aké si len dokážete predstaviť. Procesor optimalizuje scénu po scéne vaše podmienky sledovania a vylepšuje váš obsah. Výkonný 4K Upscaling podporený umelou inteligenciou zaisťuje plné 4K rozlíšenie.

Dynamický kontrast pre živé farby, ktoré (na vás) vyskočia z obrazovky

Bohaté, reálne farby a hlbší kontrast vám umožní zaznamenať jemné detaily a nuansy. Dynamické mapovanie tónov HDR10+ umožňuje farbám a kontrastu prispôsobovať sa v každej scéne.

Miliarda farebných odtieňov s Quantum Dot

Technológia Quantum Dot prináša náš najlepší obraz všetkých čias. So 100% farebným objemom premení Quantum Dot svetlo na dychberúcu farbu, ktorá zostane verná pri akejkoľvek úrovni jasu.

Minimálne oslnenie pre maximálnu koncentráciu

Nedovoľte, aby jas slnka prerušil poludňajší zápas, alebo aby odlesky lampy zničili váš večerný film. Antireflexný povrch zaistí, že vás odlesky svetla nebudú nijako vyrušovať, nech už sedíte vo vašej domácnosti kdekoľvek? s antireflexným povrchom sa ľahko stratíte v najnovšom trháku.

Brilantné farby z každého pohľadu

Širokouhlé pozorovacie uhly vám umožňujú vidieť brilantné farby z viacerých uhlov s menším skreslením farieb. Dokonca aj zo strany získate vždy plný obraz.

Okolnosti sa menia, perfektný obraz zostáva

Doprajte si dokonalý obraz bez toho, aby ste museli vykonávať akékoľvek úpravy nastavenia. Jas a kontrast obrazovky sa automaticky menia v závislosti od okolitých podmienok a obsahu, ktorý sledujete.

Zvuk, ktorý sa pohybuje s akciou

Vnímajte nuansy v každej scéne vďaka zvuku, ktorý sleduje každý pohyb. S vyhradenými priestorovými reproduktormi môžete zažiť 3D zvuk, ktorý vás vtiahne do deja.

ParameterHodnota
RozhraniaWi-Fi
Tuner
DVB-C
DVB-S2
DVB-T2
Operačný systém TVTizen
Uhlopriečka obrazovky65"
RozlíšenieUltra HD 4k 3840x2160
Formát obrazovky16:9
Energetická triedaG
VýrobcaSamsung
Rozhranie
USB 3.1
LAN
BlueTooth
HDMI
Funkcie
Teletext
Webový prehliadač
USB prehrávanie
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.