TrueLife Pulse B-Vision - tonometr/měřič krevního tlaku | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

TrueLife
Darček k objednávke

Tlakomer TrueLife Pulse B-Vision

Tlakomer na pažu, dvaja používatelia, pamäť na 2× 120 výsledkov meranie, prémiový dizajn, LED kontrastný prehľadný displej, indikátor nepravidelného srdečného rytmu, praktický stojan, univerzálna manžeta 22-42 cm, jednoduchá obsluha, napájanie 3x AA alkalické batérie.
47,57 €s DPH
39,64 €bez DPH
U dodávateľa 1 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:47

EAN: 8594175355888

TrueLife Pulse B-Vision – Digitálny tlakomer so stojanom

Výkonný digitálny tlakomer na pažu v prestížnom dizajne TrueLife Pulse B-Vision pomôže strážiť krvní tlak, uchovávať dáta z merania dvoch užívateľov, a navyše sa stane skvelým doplnkom každej miestnosti. Tlakomer TrueLife Pulse B-Vision je určený na domáce využitie. Pomocou tohto prístroja si môžete denne merať krvný tlak sami. Umožňuje meranie cez manžetu, ktorú navlečiete na pažu. Zistené informácie možno ukladať vo vnútornej pamäte, vďaka čomu si urobíte dlhodobý obraz o svojom zdraví.


Kľúčové vlastnosti

Unikátny dizajn

Zvukový sprievodca

Univerzálna manžeta 22 - 44 cm

Indikátor nepravidelného tepu

Automatické vypnutie

Dvojaký spôsob napájania

Veľký prehľadný displej 

Pamäť pre dvoch užívateľov až na 120 meraní

Indikátor pohybu

Počítanie priemerov meraní 

Podsvietený mód displeja viditeľný aj v tme.

Praktický stojan


Tlakomer Truelife Pulse využíva oscilometrickú metódu merania tlaku, ktorá zaisťuje maximálnu presnosť nameraných hodnôt. Tlakomer môžu využiť dvaja užívatelia. Ak potrebujete hodnoty tlaku strážiť a zaznamenávať, poteší vás pamäť až na 120 meraní pre každého užívateľa. Indikátor nepravidelného srdečného rytmu stráži váš pulz a upozorní na prípadnú arytmiu. Výhodou je zvukový sprievodca, ktorý umožňuje predčítanie nameraných hodnôt.


Tlakomer TrueLife Pulse B-Vision je bez pochyby jedinečný svojim dizajnom, o čom svedčí aj prestížne ocenenie Design Award. LED displej, ktorý slúži k zobrazeniu nameraných hodnôt je dostatočne veľký a vďaka čierno-bielemu kontrastnému prevedeniu aj veľmi prehľadný. Súčasťou balenia je praktický stojan, do ktorého jednoducho uložíte tlakomer aj manžetu.



Manžetu tlakomeru možno nastaviť na 22-42 cm, veľkosť tak sadne každému.

Tlakomer vám taktiež dopočítava a zobrazuje priemernú hodnotu s posledných troch meraní. Pri každom meraní sú vaše výsledky zoradené podľa systému WHO (Svetová zdravotnícka organizácia) na farebnej stupnici. To umožňuje jednoduché a jednoznačné posúdenie vášho krvného tlaku.‎‎

TrueLife Pulse B-Vision je ideálny aj k používaniu mimo domov a na cestách, je možné využiť nabíjanie skrz univerzálny USB-C port, alebo alkalické batérie. Jeho ovládanie je veľmi jednoduché, všetko podstatné zvládnete pomocou troch tlačidiel.

Tlakomer bol dôkladne testovaný a overený Svetovou zdravotníckou organizáciou (WHO) a spĺňa globálne klinické štandardy a protokoly.





Rozsah merania tlaku40-230 mmHg
Rozsah merania pulzu40-170 tepov/min
Presnosť merania tlaku± 3 mmHg
Presnosť merania pulzu± 5 %
Napájanie3×1.5 V AA batérie / 100-240 V
Rozmery123 × 82 × 25 mm
Hmotnosť505 g
ParameterHodnota
VýrobcaTrueLife
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.