Gran Turismo 7 - PS5 | Fuego.sk | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Sony
Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

Gran Turismo 7 - PS5

Hra na konzolu PS5
Pozrieť podobné produkty

EAN: 711719765493

Niečo pre každého

Nezáleží na tom, či ste rodený závodník, tuner, zberateľ, alebo len príležitostný vodič. Gran Turismo 7 totiž prichádza s plnou nádielkou rôznych herných režimov, v ktorých sa nájde úplne každý. Samozrejme že nechýbajú závody na krátke, či dlhé trate, no poteší aj režim autoškoly. K tomu si pridajte obrovský počet nádherných športiakov, ktoré môžete ľubovoľne kupovať, či predávať. O dlhé hodiny zábavy tak nebude núdza.

Režim kariéry

Najväčšou zmenou prešiel populárny "GT Mode", ktorý sa teraz po novom nazýva "Campaign mode". Začínate na mape sveta, kde sa môžete zapisovať do rôznych pretekov. Nezabúdajte však, že rýchlosť nie je všetko, o svoje auto sa musíte aj starať. Či už mu navrátite pôvodný lesk v autoumývarke, alebo vymeníte olej, či opravíte poškodenie. Na to, aby ste pokorili tie najväčšie výzvy nestačí len rýchlosť, svojho "miláčika" si musíte udržiavať v tip-top stave. 

Vaša hra, váš zážitok 

Séria Gran Turismo vždy bola o vytváraní si vlastného, jedinečného zážitku. nasadnite do jedného zo 420 vozov, od klasík až po moderné superšporty a vydajte sa naprieč obrovským svetom Gran Turismo. Ak by vám hra pre jedného hráča nestačila, sily si môžete so súpermi porovnať aj v Online režime.

Technické špecifikácie: 

Platforma: PS5

Žáner: Závodný

Multiplayer: Áno (Online režim si vyžaduje predplatné PS Plus)

ParameterHodnota
VýrobcaSony
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.