Šanón 4-krúžkový A4 - (2 cm, PP, číry) | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-26%

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

Šanón 4-krúžkový A4 - (2 cm, PP, číry)

Praktický odkladací priestor v podobe šanónu je skvelým doplnkom do kancelárie, školského alebo pracovného prostredia. Šanón je vyrobený z pevného plastového materiálu v čírej farbe. Ide o formát A4 so šírkou chrbta 2 cm.

Pozrieť podobné produkty

EAN: 859509721417

Šanón 4-krúžkový A4 - (2 cm, PP, číry)

Šanón formátu A4 s chrbtom šírky 2 cm a 4-krúžkovou mechanikou je spoľahlivým spoločníkom pre usporiadanie a archiváciu vašich dokumentov. 

Vyrobený z odolného polypropylénu, tento šanón je ľahký a zároveň pevný. Jeho kapacita do 70 listov zabezpečuje dostatok miesta pre systematické ukladanie dokumentov bez zbytočného objemu. 

Transparentná farba dodáva šanónu štýlový a svieži vzhľad, čím sa stáva nielen praktickým, ale aj estetickým doplnkom do vášho pracovného prostredia. 

Tento šanón vám umožní udržiavať vaše dokumenty dobre zorganizované a ľahko dostupné, zatiaľ čo jeho ľahký a moderný dizajn pridáva profesionálny dotyk vášmu pracovnému stolu.

Formát: A4

Farba: Transparentný 

Šírka chrbtu: 2 cm

ParameterHodnota
FormátA4
FarbaTransparentná
Šírka chrbta2cm
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.