Šanón 4-krúžkový - (A5, 2 cm, PP, žltý) | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-23%

Šanón 4-krúžkový - (A5, 2 cm, PP, žltý)

Efektívny kancelársky prvok, ktorý umožní uchovať všetky vaše potrebné dokumenty v jednom usporiadaní. Šanón je formáte A5 so šírkou chrbta 2 cm. Vyrobený je z kvalitných materiálov v žiarivej žltej farbe. Výhodou šanónu je jeho 4-krúžkový systém pre bezpečné zabezpečenie.

Akcia
1,84 € s DPH
2,40 €
1,53 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:1

EAN: 8595096722438

Šanón 4-krúžkový - (A5, 2 cm, PP, žltý)

Šanón formátu A5 je šikovným nástrojom pre každého, kto uprednostňuje poriadok a systematickú organizáciu v pracovnom alebo študijnom prostredí. 

Jeho 4-krúžková mechanika vytvára efektívne a jednoducho manipulovateľné úložisko pre vaše dokumenty. 

Vyhotovený z priehľadného polypropylénu ponúka nielen spoľahlivú ochranu obsahu, ale aj rýchly prehľad nad tým, čo sa v ňom nachádza. 

Jeho ideálne rozmery (175 x 225 mm) sú optimálne pre formát A5, čo je praktický a prenosný formát pre menšie dokumenty, poznámky alebo poznámkový blok. 

Žltá farba dodáva tomuto šanónu osviežujúci vzhľad. S týmto šanónom nechajte chaos za sebou a užívajte si dobre zorganizovaný pracovný priestor.

Formát: A5

Farba: Žltá

Šírka chrbta: 2 cm

ParameterHodnota
FormátA5
FarbaŽltá
Šírka chrbta2cm
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.