Podpisová kniha - (harmoniková, čierna) | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Podpisová kniha - (harmoniková, čierna)

Kvalitná podpisová kniha, ktorá je vhodná na použitie v školskom alebo v pracovnom prostredí. Výhodou je harmonikový systém usporiadania strán. Kniha je vyrobená z pevného materiálu v čiernej farbe s nadpisom.

14,40 €s DPH
12,00 €bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:14

EAN: 8595096772051

Podpisová kniha - (harmoniková, čierna)

Podpisová kniha s harmonikovým usporiadaním strán je praktickým nástrojom pre systematické a bezpečné archivovanie podpisov, záznamov alebo iných dôležitých dokumentov. 

Je navrhnutá s ohľadom na efektívne usporiadanie a ochranu vašich záznamov. 

Harmonikové usporiadanie umožňuje ľahké prezeranie a prístup k dokumentom, pričom zároveň chráni ich obsah pred poškodením alebo stratením. 

Čierna farba knihy pridáva profesionálny a elegantný vzhľad, čo je ideálne pre použitie v kancelárskom prostredí, na podnikateľských stretnutiach alebo v akýchkoľvek oficiálnych situáciách.

Táto podpisová kniha je spoľahlivým a praktickým spoločníkom pre každého, kto si potrebuje udržiavať poriadok vo svojich záznamoch a dokumentoch a zároveň chce vyžarovať profesionalitu a dôveru vo svoje dokumenty.

Formát: A4

Farba: Čierna

ParameterHodnota
FormátA4
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.