Papierové šablóny Centropen 9996 set N - vesmír | Fuego.sk | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Centropen
Darček k objednávke
-23%

Centropen 9996 Papierové šablóny set N vesmír

K populárnym fúkacím fixkám nesmiete zabudnúť prikúpiť aj papierové šablóny, vďaka ktorým vaše umelecké diela naberú úplne iný rozmer. V balení sa nachádza 8 kusov s motívom vesmíru vo formáte A5.

Akcia
1,08 € s DPH
1,40 €
0,90 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:1

EAN: 8595013645468

Papierové šablóny set N vesmír značky Centropen budú skvelým spoločníkom k fúkacím fixkám pre tvorivé a keratívne deti. V sade nájdete až 8 takýchto šablón vo formáte A5, pričom každá z nich prináša jedinečný motív a vzor vesmíru.


Tieto šablóny sú vyrobené z vysoko kvalitného papiera, ktorý je odolný a zároveň dostatočne pružný, aby umožnil presné a ľahké vytváranie obrazcov za pomoci fixiek.


Vnútri balenia nájdete nielen samotné šablóny, ale aj inštrukcie, rady a tipy, ktoré vám pomôžu získať, čo najlepšie výsledky. 


Papierové šablóny sú skvelým darčekom pre všetkých tvorivých jedincov. Môžu ich využiť deti, mládež aj dospelí. S touto sadou budete mať nekonečné možnosti prejaviť svoju tvorivosť a vytvoriť jedinečné a originálne diela, ktoré budú okúzľovať každého, kto ich uvidí. 


Formát listu: A5.

ParameterHodnota
Počet listov8 listov
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.